24 aprilie 2024
Senatorul Dragoş Popescu: “Ne vom întâlni joi în fața Casei de Cultură din Doicești”

Senatorul Dragoş Popescu: “Ne vom întâlni joi în fața Casei de Cultură din Doicești”

“Transparența decizională este esențială într-un stat democrat iar consultarea publică ar trebui să fie parte importantă din procesul luării unei decizii într-o comunitate.

Acestea sunt principiile care au stat la baza deciziei mele de a organiza o dezbatere cu locuitorii, la Doicești, despre reactoarele modulare mici. Deși inițial convenisem cu primarul comunei ca evenimentul să aibă loc în incinta sălii Casei de Cultură acesta m-a informat că sala nu este disponibilă joi, 3 noiembrie, de la ora 17.00.

Pe această cale anunț pe cei interesați că totuși ne vom întâlni joi în fața Casei de Cultură din Doicești deoarece programul nu mai poate fi modificat având în vedere că invitații și-au organizat din timp agendele și a fost anunțat public de ceva timp.

Fac precizarea că am decis organizarea acestei întâlniri în interesul cetățenilor, pentru a fi corect informați și, mai ales, pentru a primi răspunsuri la întrebări. Speram să găsesc deschidere și înțelegere din partea conducerii primăriei comunei Doicești dar se pare că realitatea este diferită. Cetățenii însă merită respect și o cale de dialog”, a precizat Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial