2 mai 2024

Se ascundea, dar degeaba! Un tânăr din Bucșani a ajuns în arest!

arestati2Un tânăr care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, depistat de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe numitul V.V., de 23 de ani, din Bucşani, pe numele căruia Judecătoria Târgovişte a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Tânărul a fost condamnat la executarea unei pedespse privative de libertate de un an, pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Cel în cauză a fost reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

 

 

Depistat la volanul unui autoturism, deşi nu poseda permis de conducere

Poliţiştii din Titu au oprit pentru control, pe raza comunei Potlogi, un autoturism condus de numitul C.C., de 20 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial