6 mai 2024
Dâmboviţa – Opriţi măcelul din păduri!

Dâmboviţa – Opriţi măcelul din păduri!

POLIŢIA DÂMBOVIŢEANĂ ACŢIONEAZĂ PENTRU COMBATEREA SUSTRAGERILOR DE MATERIAL LEMNOS, ÎN CADRUL PROIECTULUI „SCUTUL PĂDURII 2013!

Poliţiştii acţionează în sistem integrat, în vederea prevenirii şi combaterii delictelor silvice şi organizează acţiuni comune de verificare în trafic a transportatorilor de material lemnos

În urma unei acţiuni pe linia combaterii furturilor de material lemnos pe raza localităţii Măneşti, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti, în colaborare cu inspectori din cadrul Ocolului Silvic Sturzeni au depistat o persoană în vârstă de 30 de ani, din comuna Ludeşti, în timp ce transporta într-o autoutilitară material lemnos, esenţă stejar, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport.

Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto, cu suma de 2000 de lei, în conformitate cu prevederile art. 19, lit. b) din Legea nr. 171/2010, întreaga cantitate de material lemnos fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, în cadrul unei acţiuni similare, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Pucioasa şi Postului de Poliţie Vulcana Băi au oprit în trafic pentru control 24 de autovehicule, aplicând 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2400 de lei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial