3 mai 2024
Săcuieni – Uite cine a lăsat localitatea FĂRĂ TON DE APEL!

Săcuieni – Uite cine a lăsat localitatea FĂRĂ TON DE APEL!

Doi dâmboviţeni care sustrăgeau cablu telefonic de pe raza localităţii Săcuieni au fost depistaţi de jandarmi.

Luni, 18 martie a.c., un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Gura Ocniţei, sat Săcuieni, în apropierea fostei staţii de alimentare cu carburant de pe DN 72 Târgovişte-Ploieşti, a depistat doi bărbaţi în timp ce decopertau solul pentru a sustrage cablu de telecomunicaţii.

În urma verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie, a reieşit faptul că în şanţul decopertat de P.F. în vârstă de 23 ani şi P.M. în vârstă de 40 ani, se aflau trei tipuri de cablu telefonic interurban, inactiv, în lungime totală de aproximativ 20 metri, pe care cei în cauză l-au secţionat în mai multe bucăţi folosind un topor.

Persoanele intenţionau să transporte materialul sustras, în vederea valorificării la un centru de colectare a materialelor feroase şi neferoase.

*** Jandarmii au întocmit persoanelor în cauză actele de constatare, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial