29 martie 2024
Locuri de muncă pentru dâmboviţeni în Spania şi Germania! Uite cât ai putea să câştigi!

Locuri de muncă pentru dâmboviţeni în Spania şi Germania! Uite cât ai putea să câştigi!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa cu sprijinul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, comunică celor interesaţi, organizarea selecţiei pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim 2 luni).

La selecţie pot participa studenţii care urmează cursuri la zi, la orice facultate de stat sau particulară acreditată conform legii, colegiu tehnic, colegiu. Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană va avea loc în perioada 16.11 – 16.12. 2011, orele 09.00-15.00 la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, str.Avalanşei nr.20 -22, sector 4, parter, în cadrul Direcţiei Interneţionale EURES şi Mediere.

Detalii se pot obţine numerele de telefon 0732 100 377 – Valentina SOARE Consilier EURES AJOFM Dâmboviţa.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa – compartimentul Eures, anunţă organizarea selecţiei pentru acoperirea a 400 locuri de muncă oferite de angajatori spanioli în sectorul agricol.

Acţiunea va avea loc în data de 05.12.2011. Contractele de muncă au o durată de 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2012, iar salariul este de 38,68 euro/brut pe zi. Persoanele care doresc să acceseze aceste locuri de muncă se pot adresa AJOFM Dâmboviţa, compartimentul Eures.

Datele de contact sunt: – site www.dambovita.anofm.ro – e-mail:dambovita.ajofm.anofm.ro – sediul instituţiei din Târgovişte, str. Tudor Vladimirescu , nr. 1°, camera 309, et III – Soare Valentina.

DIRECTOR EXECUTIV, Cătălin NICULAE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial