2 mai 2024
Scandal monstru într-o benzinărie din Moreni

Scandal monstru într-o benzinărie din Moreni

Scandal monstru într-o benzinărie din Moreni. Un bărbat de 41 de ani a fost reținut de polițiști după ce ar fi vandalizat locația și l-ar fi amenințat pe administratorul societății.

Cercetat de polițiști pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, amenințare și neexecutarea sancțiunilor penale, reținut pentru 24 de ore 

La data de 13 iunie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, față de un bărbat de 41 de ani, din localitate, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Bărbatul este bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, amenințare și neexecutarea sancțiunilor penale.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în zilele de 14 mai și 1 iunie a.c., bănuitul ar fi distrus cu o lopată geamurile unei stații de alimentare cu combustibil, din Moreni, precum și vitrinele și rafturile pe care se aflau expuse diferite produse în vederea comercializării. 

Totodată, bărbatul nu ar fi respectat sentința penală emisă de Judecătoria Moreni prin intermediul căreia i s-ar fi interzis să pătrundă în magazinul stației de alimentare fără acordul administratorului și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Acesta este bănuit și că ar fi amenințat cu acte de violență administratorul societății, un bărbat de 55 de ani, din Găești.

Astăzi, 14 iunie, cel în cauză a fost prezentat magistraților, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Notă: Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial