22 mai 2024
Pietroșița – A distrus releul unei societăți de telecomunicații

Pietroșița – A distrus releul unei societăți de telecomunicații

Bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere, reținut pentru 24 de ore

La data de 13 iunie, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, față de un bărbat de 33 de ani, din satul Siliștea, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 12 iunie a.c., bănuitul, în timp ce s-ar fi aflat pe raza comunei Pietroșița,  ar fi distrus panoul de siguranțe al unui releu ce aparține unei societăți comerciale care desfășoară activități de telecomunicații prin rețele fără cablu.

Prejudiciul creat este estimat la 700 de euro.

Astăzi, 14 iunie, cel în cauză urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, sub coordonarea procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Notă: Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial