3 mai 2024
Scandal într-o familie din Dâmbovița. O cerere de împrumut s-a încheiat cu amenințări cu moartea și cu un furt. “M-a ameninţat că mă taie, că mă prinde şi mă omoară”

Scandal într-o familie din Dâmbovița. O cerere de împrumut s-a încheiat cu amenințări cu moartea și cu un furt. “M-a ameninţat că mă taie, că mă prinde şi mă omoară”

O cerere de împrumut s-ar fi încheiat cu amenințări și furt într-un sat din Dâmboviţa. Păgubitul, un tânăr de 24 de ani, spune că a fost trezit în miez de noapte de un văr de-al său, care avea nevoie de bani.

Cum nu i-a primit, individul a făcut scandal și a furat mai multe țevi de cupru din gopodăria rudelor. Acum, vărul tânărului este cercetat de Poliție.

Totul s-a întâmplat în localitatea Ungureni, de pe Valea Dâmboviţei. Camerele de supraveghere l-au surprins pe cel reclamat în timp ce intra în curtea vărului său. După ce a insistat câteva minute la uşă, cel din interior i-a deschis.

Reclamant: “Dormeam, la 02:00 noaptea, şi a intrat vărul meu peste mine, să îmi ceară o sumă de bani. Nu i-am dat. M-a ameninţat că mă taie, că mă prinde şi mă omoară pe mine. După aia mi-a spart magazia. Mi-e teamă de el şi de viaţa mea, care e în pericol”.

Tânărul a mers la poliţie şi l-a reclamat pe vărul său. Cel din urmă este cercetat penal de poliţişti pentru violare de domiciliu, furt calificat şi ameninţare.

Fratele suspectului a fost şi el filmat de camerele de supraveghere acasă la vărul său. Susţine că a mers acolo să potolească spiritele, dar nu a reușit.

Alex Codiță, fratele tânărului reclamat: “M-am ţinut după el şi când l-am văzut că a intrat în curte la el i-am zis: ‘Mă, treci acasă!’. ‘Nu, mă, că îi cer nişte bani, 30 de lei împrumut’. Eu am plecat, că nu m-am înţeles cu el. I-o fi luat nişte ţevi de cupru. I-am zis: ‘Du-te, bă, frati-miu, că faci belele'”.

În urmă cu o lună, individul reclamat, în vârstă de 30 de ani, a mai fost implicat într-un scandal, în urma căruia a fost înjunghiat. Apropiaţii au crezut că după acest episod se va cuminți, dar acum se tem că va ajunge după gratii. Fapta sa, petrecută pe timpul nopții, a fost încadrată ca furt calificat, ceea ce înseamnă ca ancheta continuă și dacă păgubitul își retrage plângerea.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial