20 aprilie 2024
Scandal de proporții între rude, terminat la poliție. O femeie acuză că vărul soțului ei ar fi încercat să o violeze. “M-a luat la bătaie, aici la poartă, apoi a venit cu două leviere și a dat în mașină!”

Scandal de proporții între rude, terminat la poliție. O femeie acuză că vărul soțului ei ar fi încercat să o violeze. “M-a luat la bătaie, aici la poartă, apoi a venit cu două leviere și a dat în mașină!”

Un scandal între neamuri s-a terminat la poliție, în localitatea Grozăvești, comuna Corbii Mari. Totul a început, după ce o tânără de 22 de ani s-a plâns soțului ei că vărul lui ar fi încercat să o violeze.

Apoi, susține femeia, cel reclamat și mama lui ar fi venit peste ea și i-ar fi distrus mașina cu levierele. De cealaltă parte, cei acuzați susțin că tânăra ar fi provocat totul și așteaptă ca anchetatorii să stabilească adevărul.

Conflictul a început în urmă cu două luni, povestesc tânăra și soțul ei. Femeia spune că vărul bărbatului ei, care le este și vecin, ar fi atacat-o în drum, cu gândul să o violeze. După ce ar fi scăpat din mâinile lui, i-a povestit bărbatului ei prin ce a trecut.

Daniela Mușa, reclamantă: Ne-a spart mașina la poartă, fiindcă i-am spus soțului meu că a vrut să mă violeze. Și maică-sa m-a luat la bătaie, aici la poartă, apoi a venit cu două leviere și a dat în mașină”.

Cel acuzat are altă versiune.

Daniel Mihai Mușa, bărbatul reclamat: Vărul meu m-a chemat afară să vorbească ceva cu mine. El mi-a zis că soția lui i-a zis că i-a făcut ei cu ochiul și că i-am făcut semn pupic. I-am zis că nu este adevărat și că nu au rost cuvintele astea, că nu vreau să mă cert cu el. Apoi, după ceva timp, soția lui a prins-o pe mama și a bătut-o. Am ieșit afară înfuriat, i-am spart geamul pe spate”.

Omul susține că i-ar fi plătit, apoi, daunele. La acea vreme, tânăra și soțul ei au depus plângere la poliție pentru agresiune, dar și-au retras reclamațiile după negocieri în familie. Numai că, zilele trecute, scandalul a răbufnit, din nou, spun ei.

Valentin Mușa, reclamant: A ieșit în față la mașină, am oprit lângă el și i-am zis ‘Ce mai vrei să mai facem iar?’. M-a tras din mașină și ne-am luat la bătaie”.

Mama bărbatului reclamat spune că singura vinovată ar fi femeia, care bagă zâzanie între veri.

Ana-Maria Mușa, mama tânărului reclamat: „Tot ce spune, minte. Păi, din ce cauză, și mașina a fost plătită. Dânsa m-a bătut foarte tare și băiatul văzându-mă, nu a știut cum să reacționeze. Doamne, ferește, dar suntem rude”.

După ultimul scandal, toți cei implicați în altercație au ajuns, din nou, la secția de poliție. Aici, agenții le-au luat declarații, au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar la finalizarea cercetărilor urmează să stabilească exact cine se face vinovat.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial