28 martie 2024
FOTO/VIDEO: Primele imagini surprinse după dubla nenorocire de la Doiceşti, în care au sfârşit fulgerător doi tineri, de 29 şi 31 de ani

FOTO/VIDEO: Primele imagini surprinse după dubla nenorocire de la Doiceşti, în care au sfârşit fulgerător doi tineri, de 29 şi 31 de ani

Sfârşit fulgerător, seara trecută, pentru doi tineri, din Râncaciov şi Săcuieni, judeţul Dâmboviţa. Cei doi au murit după ce maşina în care erau pasageri s-a izbit de un tir parcat pe marginea drumului.

Şoferul, din Doiceşti, – prieten şi coleg de serviciu cu victimele – în vârstă de 32 de ani, a supravieţuit, dar e în stare gravă la spital.

Accidentul s-a produs la intrare în localitatea Doiceşti, pe drumul naţional care leagă oraşul Târgovişte de Sinaia.

Proprietarul TIR-ului: „Am parcat la prânz, după ce am încărcat pentru luni. Un prieten a sunat că e accident. Ghinion. A mers prea tare.”

La volanul autoturismului se afla un bărbat de 32 de ani. Cei doi pasageri îi erau prieteni, dar și lucrau împreună la un service auto, povestesc cunoscuții lor. Se îndreptau spre casă atunci când maşina a intrat pe sensul opus de mers și s-a izbit de TIR-ul parcat pe marginea drumului.

În zonă se petrec frecvent accidente

Din păcate, pentru cei doi pasageri, de 29 şi 31 de ani, salvatorii nu au mai putut face nimic şi au constatat decesul. Şoferul, de 32 de ani, a fost transportat cu ambulanţa la spitalul judeţean, unde medicii încearcă să îi salveze viaţa.

Localnicii spun că în zonă sunt frecvent accidente.

Localnic: „Trec ăştia noaptea cu o sută şi ceva la oră.”

Tragedia este anchetata acum de poliţişti.

Anamaria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: „Poliţiştii efectuează cercetări urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.”

În urma unei expertize tehnice va fi stabilită şi viteza cu care circula maşina şi de ce şoferul nu a mai controlat direcţia vehiculului.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial