20 aprilie 2024
Scandal cu împuşcături la Picior de Munte

Scandal cu împuşcături la Picior de Munte

porcScandal cu împușcături la Picior de Munte, după ce mai mulţi indivizi s-au luat la ceartă din cauza porc. Cumpărătorii au susținut că animalul e bolnav, iar de aici până la un tărăboi în toată regula nu a mai fost decât un pas.

porc1În scandal, unul dintre combatanți a tras câteva focuri de armă și totul a degenerat. Poliția a intervenit și i-a potolit pe scandalagii, iar veterinarii au confiscat porcul, pe motiv că oricum provine dintr-o zonă cu pestă.

Cumpărătorii spun că au constatat acasă că porcul plătit cu 2.000 de lei avea un picior vânăt.

porc2Cumpărător: „Porcul este bolnav. Nu știu ce naiba avea. S-a depistat că porcul era bolnav. Am fost să ne dea banii înapoi pe el și ne-am omorât cu ei acolo. Ne-au atacat și noi, de frică, am luat pistolul și am tras în sus.”

Unul dintre cumpărători avea la el un pistol de tip airsoft, iar în timpul scandalului l-a scos și a tras două focuri în aer, sperând că îi va speria pe vânzători.

porc3Proprietarul pistolului: „De jucărie, era un pistol de jucărie. M-am speriat când am văzut atâta lume pe mine, grămadă, să mă bată, să mă taie. Am scos și eu pistolul să îi intimidez.”

Cei aflați în trafic au văzut scenele violente și au anunțat poliția, iar veterinarii au tranșat problema: au confiscat porcul și l-au incinerat.

toleaSandu Tolea, directorul DSVSA Dâmbovița: „Porcul provenea din zona Picior de Munte, zonă care este sub restricție sanitar-veterinară din cauza pestei porcine africane. Colegii mei au confiscat carnea care a fost găsită. Se va întocmi un dosar penal pentru scoaterea animalelor din zona de restricție.”

Toți cei implicați în scandal au fost duși la secția de poliție pentru audieri. Între timp, medicii veterinari au incinerat carnea respectivă.

În plus, există o anchetă și pentru scandal.

fete1Agent Ana Maria Liță, IPJ Dâmboviţa: „În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.”

Specialiștii vă atrag atenția să nu cumpărați porci din zonele cu focare de pestă porcină africană și să cereți analiza cărnii la un laborator autorizat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial