6 mai 2024
Sărbători în lacrimi pentru o tânără, de 21 de ani, din Târgovişte

Sărbători în lacrimi pentru o tânără, de 21 de ani, din Târgovişte

Sărbători în lacrimi pentru o tânără, de 21 de ani, din Târgovişte.

Femeia a cerut ajutorul poliţiştilor după ce fostul iubit ar fi ameninţat-o cu bătaia.

Tânăra le-a spus anchetatorilor că are probleme vechi cu bărbatul.

A obţinut chiar un ordin de protecţie împotriva acestuia, dar individul l-ar fi încălcat.

“Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de către o femeie de 21 de ani cu privire la faptul că are un conflict cu fost concubin, un bărbat de 23 de ani.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că, în jurul orei 00:50, bărbatul ar fi încălcat măsurile stabilite printr-un ordin de protecție, respectiv nu ar fi respectat obligația de a păstra o distanță de 100 de metri, s-ar fi apropiat de femeie și ar fi amenințat-o cu acte de violență.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore un bărbat.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a măsurilor prevăzute de art. 38 și dispuse prin ordinul de protecție, faptă prevăzută de art. 47 din Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial