3 mai 2024
Sărbători în lacrimi pentru familia care şi-a pierdut bebeluşul într-un cumplit incendiu. Ce s-a aflat după tragedie. VIDEO

Sărbători în lacrimi pentru familia care şi-a pierdut bebeluşul într-un cumplit incendiu. Ce s-a aflat după tragedie. VIDEO

Sărbători în lacrimi pentru doi soţi tineri, din Vişina, judeţul Dâmboviţa. Băieţelul lor de numai un an a murit în incendiul care le-a mistuit casa.

Mama bebeluşului le-a spus anchetatorilor că plecase de acasă să cumpere pâine de la un magazin din sat. Când s-a întors, a găsit locuinţa arzând, iar pentru cel mic nu s-a mai putut face nimic.

Cei doi soţi locuiesc în aceeaşi curte cu socrii. Mama copilului, o tânără de 20 de ani, povesteşte că şi-a luat fetiţa, de 3 ani şi a dat o fugă până la magazin să facă nişte cumpărături.

În gospodărie se afla şi bunica băiatului, o femeie de 42 de ani, însărcinată în 8 luni. Aceasta spune că a încercat să stingă vâlvătăile, dar şi-a dat seama de pericolul uriaş, aşa că a fugit după ajutoare.

Vecinii au auzit ţipetele bunicii şi au sărit şi ei, dar flăcările violente cuprinseseră întreaga locuinţă.

Bunica bebeluşului are la rândul ei o fetiţă de un an şi jumătate, iar partenerul ei – alţi doi copii dintr-o căsnicie anterioară. Toţi au fost salvaţi la timp din calea flăcărilor.

Daniel Crețu, tatăl bebeluşului: „A zis că a plecat la pâine şi s-a întâmplat nenorocirea. L-a lăsat singur în casă.”

Bunicul bebeluşului crede că tot necazul se trage de la o aerotermă pe care mama celui mic a lăsat-o în funcţiune.

Autorităţile au deschis o anchetă şi încearcă să găsească soluţii pentru familia numeroasă, rămasă pe drumuri după acest necaz.

Cei care pot ajuta familia sărmană, cu materiale de construcţii, mobilă sau haine, pot suna la primăria din Vişina la numărul de telefon 0245 725 064.

O anchetă deschisă de pompieri şi poliţişti urmează să lămurească exact de la ce a pornit focul.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial