3 mai 2024
VIDEO! Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, LUAT CU ASALT! Patru poliţişti – bănuiţi că fac parte dintr-o reţea de hoţi de produse petroliere!

VIDEO! Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, LUAT CU ASALT! Patru poliţişti – bănuiţi că fac parte dintr-o reţea de hoţi de produse petroliere!

Zeci de tone de motorina, mai multe sume de bani si cateva arme au fost gasite la perchezitiile din Capitala si 7 judete, printre care si Dambovita. Aproape toate cele 241 de persoane cautate au fost deja duse la audieri.

Printre suspecti se afla patru politisti, un jandarm si un pompier.

Anchetatorii au gasit la perchezitiile domiciliare zeci de tone de motorina, in garaje si locuri special amenajate.

Aproximativ 90 la suta dintre cele 241 de persoane cautate sunt audiate la aceasta ora. Printre acestea sunt suspecti de furturi de combustibil, complici, tainuitori si martori.

Peste 1.000 de politisti au participat in aceasta dimineata la cele 233 de perchezitii din Capitala si sapte judete, in care au vizat cele 241 de persoane suspectate de furturi de produse petroliere din rafinarii si aeroporturile “Henri Coanda” si “Aurel Vlaicu”.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 1,1 milioane de lei, scrie Mediafax.

Cauza in care se fac perchezitiile este instrumentata de Serviciul de Ordine Publica din IPJ Dambovita, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Dambovita si vizeaza probarea activitatii infractionale a mai multor suspecti de furturi de produse petroliere din rafinarii si aeroporturile internationale “Henri Coanda” si “Aurel Vlaicu” Bucuresti, prejudiciul total fiind estimat la 1.119.000 de lei.

La actiune participa peste 1.000 de politisti din cadrul IGPR, Politia Capitalei si IPJ Arges, Ialomita, Giurgiu, Ilfov, Constanta, Buzau si Dambovita, care folosesc peste 600 de autospeciale. De asemenea, monitorizarea echipelor din teren se va realiza cu sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General al Aviatiei din Ministerul Afacerilor Interne.

Imediat dupa perchezitii, o Dacia Logan in care se aflau patru politisti si un suspect s-a rasturnat pe drumul national ce leaga Targoviste de Ploiesti, in localitatea Darmanesti. Oamenii legii au fost raniti si au fost transportati la Spitalul Judetean din Ploiesti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial