10 mai 2024

Sărbătoarea Sfântului Dimitrie, vegheată de agenții IPJ Dâmbovița

www.mariusbuga.ro_images_targTÂRGURILE ANUALE, OCAZIONATE DE SĂRBĂTOAREA „SFÂNTULUI CUVIOS DIMITRIE CEL NOU”, ÎN SIGURANŢĂ

 

 

Având în vedere manifestările publice circumscrise activităţilor ocazionate de Sărbătoarea „ Sfântului Cuvios Dimitrie Cel Nou”, poliţiştii dâmboviţeni vor fi  prezenţi la datorie, acţionând pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă civică

 

În perioada 25-27 octombrie a.c., poliţiştii dâmboviţeni vor avea o prezenţă activă, desfăşurând activităţi specifice, necesare asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică pentru ca manifestările ocazionate de această sărbătoare, respectiv târgurile anuale din localităţile Fieni şi Băleni să se desfăşoare în linişte şi fără evenimente deosebite.

 

În colaborare cu efective de jandarmi, poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii publice şi a faptelor de cerşetorie sau vagabondaj.

 

În vederea protejării populaţiei împotriva faptelor de comerţ ilicite, poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor vor efectua controale în târguri.

 

Poliţiştii din cadrul structurilor de Investigaţii Criminale vor intensifica activităţile de prevenire şi combatere a furturilor din buzunare şi poşete.

 

Totodată, în atenţia acestora, se va afla şi prevenirea infracţiunilor comise cu violenţă.

 

Efectivele de poliţie rutieră vor lua măsuri  atât pentru asigurarea unui trafic rutier fluent şi evitarea unor blocaje cât şi pentru depistarea tuturor participanţilor la trafic care nu respectă regulile de circulaţie.

 

Pentru asigurarea ordinii publice şi protejarea participanţilor la manifestările religioase prilejuite de această sărbătoare, poliţiştii dâmboviţeni vor fi aproape de cetăţeni, îndeosebi în zona lăcaşurilor de cult, unde se aşteaptă un aflux important de persoane şi vehicule.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial