28 aprilie 2024

A fost prins hoțul de pe Valea Dâmboviței!

sock.ro_images_hoti_masiniPrincipalul bănuit de comiterea mai multor furturi din anexe gospodăreşti, identificat cu operativitate de poliţişti

 

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au probat activitatea infracţională a unui tânăr, de 19 ani, din Tătărani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

În sarcina acestuia, s-a reţinut că, în noaptea de 23/24 octombrie a.c., a pătruns în gospodăria unui bărbat, de 51 de ani, de unde a sustras un cazan din cupru şi mai multe unelte.

 

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, tânărului i-a fost probată activitatea infracţională şi în alte două fapte de furt comise pe raza localităţii Gheboieni, în cursul lunii octombrie 2014.

 

Poliţiştii au procedat la reţinerea tânărului de 19 ani pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

 

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă.

 

Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate părţilor vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial