25 aprilie 2024
Sânge pentru un pompier aflat în suferinţă

Sânge pentru un pompier aflat în suferinţă

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmbovița vor dona sânge pentru un coleg de armă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara, diagnosticat cu leucemie.

Pompierul hunedorean va suferi o intervenţie chirurgicală de transplant medular, intervenţie care solicită o cantitate importantă de celule specifice de sânge.

Ca de fiecare dată când a fost nevoie, în perioada următoare, cadrele I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa, printr-un act benevol, vor dona sânge la Centrul de transfuzie sanguină Dâmboviţa, încercând prin acest gest de solidaritate, să salveze încă o viaţă, aşa cum o fac zilnic prin intervenţiile la care participă, de această dată fiind vorba de viaţa unui coleg ce suferă de o boală gravă.

Astfel de acţiuni umanitare, care au devenit o tradiţie pentru I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa şi care fac încă o dată dovada laturii umaniste a profesiei noastre, apropierii şi preocupării permanente faţă de oameni, vor continua ori de câte ori vom avea prilejul pentru a oferi sprijinul nostru celor aflaţi în suferinţă.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial