1 mai 2024

SMURD Dâmboviţa – Peste 200 de cazuri, în 6 zile!

www.mariusbuga.ro_images_smurdmÎn săptămâna 22 – 28 februarie 2016, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la următoarele evenimente: 17 incendii (din care 13 incendii de vegetaţie), 5 acţiuni pentru asigurare zonă, 7 acţiuni pentru asistenţă persoane şi 2 misiuni pirotehnice.

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 212 cazuri medicale.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat în perioada menţionată următoarele activităţi preventive: 26 controale pe linia prevenirii incendiilor, 3 controale pe linia avizării – autorizării, 4 controale de specialitate pe linia protecţiei civile şi 7 controale pe linia serviciilor private pentru situaţii de urgenţă, fiind aplicate un număr de 121 sancţiuni contravenţionale principale (în cuantum de 17.100 lei). Nu au fost aplicate sancţiuni complementare.

Totodată, pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă, fiind executate 20 exerciţii de evacuare şi 26 exerciţii de intervenţie cu personalul aflat la locul de muncă şi 5 exerciţii de alarmare publică privind modul de comportare şi intervenţie în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial