2 mai 2024
Un şofer s-a răsturnat cu maşina, pe DN 72, la Gheboieni

Un şofer s-a răsturnat cu maşina, pe DN 72, la Gheboieni

Un şofer s-a răsturnat cu maşina, pe DN 72, la Gheboieni.

Accidentul s-a produs în apropierea unei staţii de carburanţi.

“La data de 12 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Gheboieni.

Din primele date, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 55 de ani, din comuna Tătărani în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul național 72 A, în localitatea Gheboieni, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Dragomirești.

Ulterior, cel din urmă s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului, șoferul de 25 de ani a fost rănit, fiind transportat la spital.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, anunta IPJ.

ISU Dâmboviţa anunţă că o persoană este rănită şi transportată la spital.

“Intervenție în cazul unui eveniment rutier în localitatea Gheboieni, pe DN 72. Garda de Intervenție Voinesti acționează cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, iar Detașamentul Târgoviște intervine cu o autospecială de descarcerare.

La fața locului o persoană a fost evaluată de către echipajul medical, ulterior fiind transportată la spital. Concomitent au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, precizează sursa citată.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial