23 aprilie 2024
S-au încins spiritele în PNL Dâmboviţa. Cui îi încurcă aranjamentele subprefecta Ana Maria Zamfir Dragotă?

S-au încins spiritele în PNL Dâmboviţa. Cui îi încurcă aranjamentele subprefecta Ana Maria Zamfir Dragotă?

Deşi afară e un ger de crapă pietrele, s-au încins spiritele în Organizaţia PNL Dâmboviţa.

Motivul – cel puţin uluitor: unii dintre liberali vor cu orice preţ funcţia de subprefect al judeţului, dar au o problemă, iar problema lor se numeşte Ana Maria Zamfir Dragotă, cea care ocupă locul atât de mult râvnit.

Cum actualul suprefect n-a făcut nicio gafă, niciun şmen politic sau vreo cumetrie care să o susţină, nu-i rămâne altceva de făcut decât să se lupte cu cei dornici de funcţii cu orice preţ.

Gurile rele spun că liberalii cu pricina sunt foc şi pară pe subprefecta Zamfir Dragotă şi speră să îşi dea demisia, iar în caz contrar îi vor retrage sprijinul politic.

Neştiindu-se însă cu musca pe căciulă în niciun fel, Ana Maria Dragotă nu are altă opţiune decât să le demonstreze colegilor revoltaţi că buturuga mică răstoarnă carul mare, iar planurile lor măreţe se pot prăbuşi oricând.

Ce i se reproşează subprefectei Dragotă? Sunt motive banale, ilare şi care lasă un gust amar – că ar fi prea nouă în partid, că nu ar fi cunoscută de prea multă lume sau că nu are suficienţi simpatizanţi în interiorul organizaţiei.

Să fi uitat însă distinşii domni câte a făcut tânăra liberală Dragotă Zamfir pentru partid? Sau a fost bine doar atunci, iar ce a fost s-a uitat şi parcă n-a existat?

În această după-amiază, membrii Biroului Politic Judeţean al PNL au fost chemaţi în şedinţă la partid. Pe agenda de discuţie se află inevitabil problema Dragotă Zamfir.

Rămâne de văzut ce vor decide aleşii liberali în urma discuţiilor, mai cu seamă că sursele noastre spun că Ana Maria Dragotă Zamfir nu va demisiona din funcţie.

Iar retragerea sprijinului acesteia nu va face altceva decât să pună o nouă bilă neagră în cârca acelor liberali care vor parcă scufundarea partidului şi nu dezvoltarea lui.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial