24 aprilie 2024
Joacă ca James Bond la ruletă

Joacă ca James Bond la ruletă

Mulți atunci când aud de cazinouri se gândesc la acea ruletă folosită în fiecare cazino și care strânge foarte multe persoane în jurul ei. Acest joc la masă aparent simplu, dar foarte popular a apărut și pe ecranele cinematografelor. Se pare că popularul agent secret 007, James Bond, este un jucător înrăit al ruletei. După cum este acesta văzut în multe filme în care a jucat, rareori pierde un pariu la Baccarat și ocazional Poker sau ruletă. Și tu poți juca jocuri slot gratis cu ajutorul bonusurilor care sunt oferite de foarte multe cazinouri online. Să vedem care era strategia de joc a lui James Bond.

Iată strategia

Strategia de joc pe care o folosea James Bond este, în principiu ușor de înțeles și îți poate crește șansele de câștig. La această strategie, pariurile tale vor fi împărțite în 20 de grămezi egale de bani. Cu această strategie, șansele tale să câștigi pariurile sunt mari întrucât vei putea acoperi toate numerele de pe roată cu excepția celor de la 1 la 12. Pentru început va trebui să îți plasezi pariurile pe numerele cuprinse între 19 și 36. Pariurile din timpul meciului le vei plasa pe numerele de la 13 la 18, în timp ce ultimul pariu îl vei plasa pe 0.

Această strategie te va ajută să ai o șansă mai mare să faci profit pe termen lung alegând să pariezi doar pe anumite numere de pe roată. Uite cum poți să implementezi cu succes această strategie.

După cum am explicat, va trebui ca mai întâi să îți împărți fondurile în 3 mari categorii. Să presupunem că alegi să pariezi 200 de dolari. Vei lua 140 de dolari pe care îi vei folosi la pariurile pentru numerele de la 19 la 36, 50 de dolari pe numerele de la 13 la 18 și 10 dolari pe 0. Valoarea fiecărui pariu depinde în funcție de cât ești dispus să riști, dar va trebui să le distribui în mod egal. Cu cât vei paria mai mult, vei avea șansa să câștigi mai mult.

Un al doilea pas este să fii conștient de rezultatele în urma pariurilor pe care le-ai plasat. Acest lucru îl poți face chiar cu un caiețel sau cu o foaie pe care să notezi fiecare pariu plasat. Dacă vei vrea să schimbi sumele pe care le pariezi sau numerele pe care să pariezi anumite sume o vei putea face mult mai ușor.

Nu în ultimul rând vei putea să implementezi strategia Martingale. Strategia lui James Bond se concentrează pe faptul de a acoperi cât mai multe numere posibil, însă tot vor rămâne numerele de la 1 la 12 pe dinafară. Dacă bila nimerește pe unul din numerele de la 1 la 12, strategia Martingale spune să dublezi pariul după fiecare astfel de pierdere.

De ce funcționează?

Nu e un secret faptul că există o mulțime de strategii la ruletă pe care să le încerci, iar singurul mod prin care poți să te convingi că o anumită strategie funcționează este dacă le încerci tu. Strategia lui James Bond îți poate fi foarte utilă dacă o folosești corect. Hai să vedem care sunt câteva motive pentru care ar trebui să folosești această strategie.

Mulți consideră că este foarte dificil să câștigi la ruletă întrucât există foarte multe numere care pot să nimerească. Întrucât pariurile îți sunt distribuite în mod egal pe mai multe secțiuni, această problemă va putea să fie eliminată cu ajutorul strategiei lui James Bond. Fiecare rotire îți oferă o șansă de a câștiga și de a face profit.

Strategia lui James Bond este o strategie ușor de înțeles și încearcă să acopere cât mai multe numere posibil. Totuși, dacă nu reușești să faci nimic cu această strategie, vestea bună este că vei putea mereu să îți schimbi tactica. Strategia Martingale dă rezultate foarte bune atunci când este combinată cu cea a lui James Bond. Tot ce trebuie să faci este să îți dublezi pariul atunci când pierzi, iar șansele să recuperezi banii pierduți sunt destul de mari.

Multe dintre strategiile de la ruletă te învață cum să câștigi pe termen lung, însă strategia lui James Bond poate să fie folosită și pentru a face profit pe termen scurt. Prin faptul că îți plasezi pariurile pe cât mai multe numere posibil, garantat vei face profituri mici dar rapide.

Din fericire, strategia lui James Bond funcționează foarte bine atunci când joci la ruleta Europeană. Jucătorii de la ruleta Americană mereu au un dezavantaj, întrucât există 2 numere de 0, deci mai multe numere ce trebuie acoperite. De obicei, pariul pe 0 este cel mai mare dintre toate, iar prin faptul că ai doar un singur 0 atunci nu vei risca sume atât de mari.

Concluzie

Probabil că ai văzut deja și tu scene cu James Bond la televizor când acesta apărea jucând la ruletă, poker sau alte jocuri de noroc. Acesta apare în film ca fiind un jucător profesionist care pierde foarte rar pariuri. Totuși, doar prin faptul că vei folosi strategia lui James Bond la ruleta nu îți garantează și ție succes. În primul rând, ai nevoie de o înțelegere clară a ruletei înainte de a putea aplica vreo strategie. În al doilea rând, trebuie să încerci să pui în practică această strategie. Poate deja cunoști și alte strategii pe care le poți folosi la ruletă, astfel că îți va fi mult mai ușor să o înțelegi pe aceasta.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial