4 mai 2024
S-a dat alarma într-un bloc din Fieni. Doi soţi au fost duşi la spital

S-a dat alarma într-un bloc din Fieni. Doi soţi au fost duşi la spital

gazf1S-a dat alarma intr-un bloc din orasul Fieni, dupa ce locatarii au simtit un miros intepator de gaze, ce razbatea dintr-un apartament. In interiorul locuintei, doi soti se simteau rau.

gazf3Femeia a fost gasita semiconstienta, iar barbatul incerca sa o ajute. In final, o vecina a sunat la 112 si a chemat ambulanta!

Pompierii au fost chemati de urgenta in blocul de la marginea orasului Fieni. Locatarii povestesc ca s-au speriat cumplit, pentru ca banuiau ca in locuinta respectiva, fara centrala termica, ar exista improvizatii pentru incalzire.
gazf4SĂFTICA TEŞCAN, vecină: “Fereasca Dumnezeu, saream in aer! Saream in aer, cine stie ce se intampla. Cred ca saream in aer. Fiecare trebuie sa avem grija, eu cred ca aveau improvizatii”
Oamenii sustin ca mirosul intepator se simtea de la mare distanta si doar o minune a facut ca acolo sa nu se produca o explozie.
gazf2TUDOR ONCIOIU, localnic: “Scapari de gaze, nu stim nimic, mirosea a gaze de aici. Din strada? Da! Vai, e pericol, pericol si pericol”
vecină: “Trebuie facuta revizia. Si faci pentru ca te anunta si trebuie sa faci pentru ca te amendeaza daca nu…”
Din fericire, in cele din urma cei doi soti, de 50 de ani, au fost stabilizati.
gazf5MARIUS BUGA vecinii au sunat la 112, iar doua echipaje de la ambulanta au sosit la fata locului. In stare mai grava, femeia a fost preluata si transportata la spitalul din Targoviste, unde medicii continua sa o țină sub observatie
gazfAnchetatorii spun, dupa primele cercetari, ca scurgerile de gaze au avut loc din cauza unei improvizatii facute la aragaz.
sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial