26 aprilie 2024
Ai carte, ai parte! Eleve cu rezultate bune, premiate de profesorul de Română cu o piesă de teatru

Ai carte, ai parte! Eleve cu rezultate bune, premiate de profesorul de Română cu o piesă de teatru

Webp.net-resizeimageTrei eleve cu rezultate foarte bune la Limba și literatura română de la Școala gimnazială Românești au mers, alături de profesorul Florentin-Daniel Gheorghe, la o piesă de teatru.

Astfel, au văzut piesa “Livada de vișini”, de A. Cehov, jucată pe scena Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște.

Emoțiile au fost foarte mari pentru cele trei eleve, atât pentru faptul că a fost prima dată când au văzut un spectacol de teatru, cât și pentru faptul că au văzut actori pe care îi știau de la televizor.

“Ne-am propus să îi recompensăm pe elevii merituoși și să îi motivăm să învețe în continuare. Cultura, în general, și arta, în special, au un rol esențial în formarea oamenilor. Sperăm ca elevii să își dezvolte gustul pentru astfel de activități, precum mersul la teatru, și să își dorească mereu să își depășească condiția, să fie mereu mai buni.

Această activitate a putut fi posibilă cu ajutorul unui actor de la teatru, care nu este doar foarte talentat, ci are și un suflet foarte mare.

Alți patru elevi, de la aceeași școală, vor merge la teatru, de data aceasta, cu ajutorul unei doamne profesor cu suflet deosebit de la Universitatea Valahia din Târgoviște”, ne-a mărturisit profesorul Florentin Daniel Gheorghe, iniţiatorul acestui proiect inedit.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial