25 aprilie 2024
Rovana Plumb, MOTORUL USL Dâmboviţa! Câştigă cu 73 la sută!

Rovana Plumb, MOTORUL USL Dâmboviţa! Câştigă cu 73 la sută!

USL are prima sansa la castigarea celor 11 colegii uninominale la alegerile parlamentare care vor avea loc peste doua saptamani.

Mai mult, potrivit rezultatelor ultimului sondaj CSCI realizat in perioada 9-12 noiembrie, opt din cele 11 colegii vor fi castigate cu peste 50%+1 din preferintele electoratului.

In topul preferintelor, se afla candidatul USL pe Colegiul 2 Pucioasa la Camera Deputatilor, ministrul Mediului, Rovana Plumb care se bucura de cel mai mare capital de incredere in randul electoratului.

Potrivit datelor studiului sociologic, ministrul ar obtine cel mai mare procent-73%, urmat de Leonardo Badea, care a intrat in cursa pentru Colegiul senatorial 1-70%.

Colegiul 1 Fieni, ar fi castigat cu 67% de Vasile Horga. Si Colegiul 2 Senat Targoviste-Moreni ar fi castigat cu 63% de liberalul Sorin Rosca Stanescu, in tandem cu candidatul la Camera Deputatilor, Ion Pargaru, care ar obtine peste 50% din sufragii.

Stanciu Zisu are 57% sanse sa castige colegiul 5 Moreni Camera Deputatilor. Nici Valentin Calcan nu ar avea emotii in Colegiul senatorial 3 Titu-Racari, rezultatele sondajului dandu-l castigator cu circa 60%, urmat la distanta de un procent de Ionut Savoiu, candidat in colegiul 7 Titu.

Si candidatii USL in colegiile de deputati 6 si 8, Georgica Dumitru si Carmen Moldovan au sanse sa evite morisca redistribuirii, apropiindu-se de 50% in intentiile de vot, dupa doar 2 saptamani de campanie electorala. Candidatii ARD se plaseaza ca procente intre 15 si 23%, urmati de cei de la PPDD, scrie db24newsro.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial