7 mai 2024
Avertismentul preşedintelui PMP Dâmboviţa: “Mă retrag!”

Avertismentul preşedintelui PMP Dâmboviţa: “Mă retrag!”

adrianrad„Dacă pe 21 martie, când va avea loc Congresul de alegeri, nu vor fi alegeri fără intervenţii, fără a frauda, fără să se decidă nu prin vot, ci prin alte scheme cine să fie cei care să conducă acest partid, eu vă spun că mă retrag şi nu voi mai face politică.

Niciodată nu am acceptat să fac jocuri de niciun fel ca să fiu ales într-o funcţie. Acest lucru se va întâmpla şi aici, pentru că până pe 28 februarie trebuie să facem alegerile şi la Organizaţia Dâmboviţa.

Nu am să accept sub nicio formă vreo intervenţie. Oricine vrea să participe are dreptul. Eu vreau ca preşedinte la Dâmboviţa să punem un dâmboviţean, pentru că indiferent ce mi s-ar spune, tot venetic sunt şi nu-i cunosc pe toţi, nu am sistemul de relaţii şi de multe ori sunt influenţat de părerile altora.

Voi rămâne însă la această Organizaţie în rândul doi, ca vicepreşedinte, pentru că am venit de drag în această Organizaţie, mi-am făcut o serie întreagă de relaţii şi de prieteni”, a mărturisit preşedintele interimar al PMP Dâmboviţa, Adrian Rădulescu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial