23 aprilie 2024
“România, citeşte-mă!” Mihai Mălaimare a venit la Târgovişte! Vezi de ce!

“România, citeşte-mă!” Mihai Mălaimare a venit la Târgovişte! Vezi de ce!

Votul nu schimbă nimic, pentru că, dacă ar face-o, nu ne-ar mai lăsa să votăm!

Interesanta teorie a fost împărtăşită de marele actor Mihai Mălaimare, care a fost prezent la Târgovişte pentru a sprijini proiectul “România, citeşte-mă!”, o campanie naţională de promovare a lecturii.

Actorul a vorbit despre importanţa cultivării prin lectură precum şi despre promovarea valorilor naţionale. Totodată, directorul Teatrului Masca a anunţat începerea unei campanii naţionale de promovare a statuii vivante, prin care, în viziunea sa, un actor dă adevărata măsură a valorii sale.

Parteneriatul cu Consiliul Judeţean dă garanţia mai multor manifestări de acest gen, mai ales în condiţiile în care Mihai Mălaimare apreciază publicul dâmboviţean ca fiind unul călduros.

“E important să sprijinim un eveniment cu totul şi cu totul special. Am convenit cu domnul Mălaimare să derulăm cu sprijinul autorităţilor locale şi nu numai un proiect cu Teatrul Masca. O să ne vedeţi împreună pe teren, ca să zic aşa. La pantomimă, da…. (râde). Să vedem dacă domnul Mihai Mălaimare crede că aş putea, ca om politic, să mă exprim şi altfel”, a spus preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu.

„Puteţi, puteţi”, a venit şi replica maestrului. Teatrul “Masca” este un teatru de gest, pantomimă şi expresie corporală, singura instituţie teatrală cu acest profil din România.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial