3 mai 2024
EXCLUSIVITATE! Imagini ŞOCANTE! A desfigurat-o în bătaie! Coşmarul unei femei care nu mai poate închide un ochi noaptea!

EXCLUSIVITATE! Imagini ŞOCANTE! A desfigurat-o în bătaie! Coşmarul unei femei care nu mai poate închide un ochi noaptea!

Suferinte greu de imaginat a avut de indurat o biata femeie de 60 de ani, dintr-un sat de langa Gaesti!

Un individ ramas inca necunoscut a dat buzna in gospodaria ei, dupa miezul noptii, si a batut-o pana a desfigurat-o.

Ii voia banii, dar si vaca din grajd. In cele din urma a plecat fara sa se aleaga cu nimic, dar a fost cat pe ce sa o lase pe proprietara fara suflare.

Politistii sunt in alerta si il cauta pe agresorul extrem de violent.

“Te omor, te omor, scoate banii! A intrat dupa mine in casa, dupa aia batrana, si-mi baga plapuma pe gat! Te omor! Asta nu mai e de trait!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Georgeta Oproiu, victima.

Biata femeie povesteste ca abia a apucat sa iasa din casa cand individul a lovit-o in moalele capului cu un corp dur. A picat imediat in fata locuintei, iar agresorul a continuat sa o loveasca minute-n sir.

“Miliarde de pumni, picioare in ficat, in splina, pe spinare, mi-a rupt un dinte!”, se plangea batrana.

Femeia n-a avut cui sa ceara ajutor. Este divortata, iar fiul ei este casatorit in Bucuresti si o viziteaza rar. Locuieste cu mama sa, de 84 de ani, aproape nevazatoare si semiparalizata. Amandoua povestesc ca si-au vazut moartea cu ochii.

“A venit sa ne omoare! Peste noi in casa!”, ne-a povestit si mama victimei.

Prima sosita in casa victimei dupa atac a fost o prietena de-a acesteia. Femeia a ramas inmarmurita cand si-a vazut prietena plina de sange si de vanatai.

“Un monstru, cand am vazut-o nu mi-a venit sa cred! Zice ca a vrut sa-i ia vaca si banii, da-mi banii ca te omor!”, ne-a povestit Eleonora Lutu, prietena victimei.

Ranita a fost dusa de urgenta la spital, unde medicii i-au acordat ingrijiri.

“Prezenta echimoze multiple, edem facial masiv, echimoze si edem ochiul stang, in stare de soc”, ne-a precizat dr.Cristina Seltea, sefa sectiei chirurgie a Spitalului Gaesti.

Femeia a refuzat sa ramana internata in spital din cauza ca n-are cine sa-i ingrijeasca mama tintuita la pat. Intre timp politistii au ridicat urmele din casa victimei, spun ca au deja un cerc de suspecti si urmeaza sa dea de urmele agresorului. Pentru violare de domiciliu, dar si pentru suferintele provocate proprietarei, atacatorul risca ani grei de temnita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial