20 aprilie 2024
Târgovişte: Ziua în care povestea a devenit REALITATE!

Târgovişte: Ziua în care povestea a devenit REALITATE!

csmmaCS Municipal Târgoviște –  Știința Bacău 3 – 0 ( 25:19, 25:21, 25:21 )

Se spune că pentru a realiza lucruri mărețe trebuie să-ți propui țeluri care să frizeze imposibilul. În sport, marile performanțe s-au născut din vise, iar oamenii au crezut atât de mult în asta încât au ajuns să le transforme în realitate. Dintr-un vis s-a născut și echipa de volei a orașului. Dintr-un vis prea optimist, spuneau unii… De-a lungul sezonului, fetele Municipalului și cei care au au creat sau au avut grijă de echipă au înghițit toate ironiile dușmanilor și ale prietenilor, au acceptat toate criticile cunoscătorilor sau ale neaveniților, au plâns, au râs, au câștigat și au pierdut. De fiecare dată au reușit să se ridice când a fost greu, iar acum, pe final de sezon, au izbutit să transforme povestea în realitate.

O realitate, care poate avea un happy-end sau se poate sfârși mai puțin bine pentru ECHIPĂ. Când bați campioana de trei ori, indiferent de rezultatul final al seriei cu Știința, CSM-ul și-a dus la bun sfârșit menirea. Aceea de a bucura târgoivșteanul de rând. Până la finală mai e puțin, dar în același timp foarte mult, însă în seara asta mohorâtă trebuie să le dăm voie să se bucure. E momentul lor de glorie, e momentul în care au doborât un Goliat al voleiului feminin românesc.

Despre meci, o singură frază devenită șablon, dar care se potrivește de minune acestui moment: „Un fleac! Le-au ciuruit”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial