18 mai 2024
Răcari – Alo, alo te-am sunat să-ţi spun că ai furat… ca un NEBUN!

Răcari – Alo, alo te-am sunat să-ţi spun că ai furat… ca un NEBUN!

Un bărbat care a sustras cablu telefonic de pe raza localităţii Răcari a fost depistat de jandarmi.

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Răcari a depistat, la aproximativ 200 metri de intersecţia DC43A şi calea ferată Bucureşti-Târgovişte o persoană suspectă care transporta într-un atelaj hipo mai multe bucăţi de cablu telefonic.

În urma verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie, a reieşit faptul că George B. în vârstă de 19 ani a decopertat solul într-o zonă aflată pe raza localităţii şi a secţionat, cu ajutorul unui bomfaier, în 21 de bucăţi cablu de telefonie interurbană, lungimea totală a acestuia fiind de aproximativ 260 metri.

Bărbatul transporta materialul sustras cu atelajul hipo la un centru de colectare a materialelor feroase şi neferoase, în vederea valorificării.

*** Jandarmii au întocmit persoanei în cauză actele de constatare, aceasta fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial