17 mai 2024
Cojasca – Băieţii ăştia strângeau tot ce găseau! Până şi capacele de canal!

Cojasca – Băieţii ăştia strângeau tot ce găseau! Până şi capacele de canal!

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Butimanu au oprit în trafic pentru control un autoturism condus de I.L., de 19 ani, din comuna Cojasca, în care se aflau numiţii P.G., de 18 ani şi B.A., de 17 ani, din aceeaşi localitate.

Poliţiştii au procedat la controlul autoturismului, ocazie cu care în interiorul acestuia au fost depistate cinci capace confecţionate din fontă, pentru care conducătorul auto nu deţinea documente legale de provenienţă.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bunurile au fost sustrase de la reţeaua de canalizare a comunelor Bilciureşti şi Cojasca.

Pe numele celor trei tineri, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

Doi bărbaţi transportau într-un autoturism mai multe instalaţii electrice artizanale şi cabluri electrice, fără documente legale de provenienţă

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Butimanu au oprit în trafic pentru control un autoturism condus de D.M., de 22 de ani, din comuna Cojasca.

Poliţiştii au procedat la controlul autoturismului, ocazie cu care au fost depistate mai multe cutii cutii de carton în care se aflau instalaţii elctrice artizanale şi cabluri electrice, pentru care conducătorul auto nu deţinea documente legale de provenienţă.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bunurile au fost sustrase de la o societate comercială de pe raza municipiului Bucureşti.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial