19 aprilie 2024
Razie fulger pe drumurile din Dâmboviţa! Amenzi de aproape 130 de mii de lei

Razie fulger pe drumurile din Dâmboviţa! Amenzi de aproape 130 de mii de lei

Webp.net-resizeimagePolitistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita continuă activitățile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică

Astăzi, 26 aprilie, în intervalul orar 12:30-17:30, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița a fost organizată și desfășurată o acțiune, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliției Române, pe raza localităților Târgoviște, Conțești, Potlogi, Cojasca, Crângurile, și Corbii Mari. Acțiunea a vizat creșterea gradului de siguranță publică și prevenirea criminalității în toate formele ei, precum și verificarea respectării măsurilor legale impuse prin ordonanțele militare.

Webp.net-resizeimage (1)Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiștii au legitimat 399 de persoane și au controlat 220 de autovehicule, fiind totodată verificate și 9 societăți comerciale.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 95 de sancțiuni contravenționale, dintre care 67 au fost pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, conform prevederilor art. 1 din Ordonanța Militară nr. 3/2020, 18 pentru incalcarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 3 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/ 1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și 6 pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Valoarea sancțiunilor aplicate se ridica la 129.945 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, polițiști au reținut 4 permise de conducere și au confiscat 2 mc de material lemnos. La acțiune, alături de polițiști, au participat și jandarmi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial