23 aprilie 2024
Şoferul unui camion care a derapat, lângă Nisipuri, ignorat ore-n şir de autorităţi! “M-au întrebat dacă e lovită maşina şi au plecat…”

Şoferul unui camion care a derapat, lângă Nisipuri, ignorat ore-n şir de autorităţi! “M-au întrebat dacă e lovită maşina şi au plecat…”

cami2Vremea rea a pus stapanire si pe judetul Dambovita. E ger de crapa pietrele, in plus a nins incontinuu, iar omatul le-a creat numai probleme celor din trafic.

cami4Soferul unui camion incarcat cu caramizi a derapat si a ajuns intr-un sant de pe marginea drumului, in apropiere de localitatea Nisipuri. Omul se plange ca drumarii nu au intervenit pe acolo, dovada gheata si zapada care acoperisera cu totul drumul

cami3CIPRIAN PALAZU, şoferul tirului: “Nu au dat cu nimic. E curba acolo in fata, nu am reusit sa iau curba, m-a aruncat exact in dreapta. Este zapada. Jos e gheata, acoperita cu zapada”

cami1Bietul sofer povesteste ca a stat aproape jumatate de zi acolo, ignorat de autoritati. Mai mult, un echipaj de politie care ar fi trecut intamplator pe acolo s-a asigurat ca masina nu a patit nimic si l-a lasat pe sofer sa caute o solutie sa iasa din sant

cami5CIPRIAN PALAZU, şoferul tirului: “De cat timp asteptati aici? Am sase ore de cand astept. Nu va ajuta nimeni? N-a venit nimeni, nu m-a intrebat nimeni cat e ceasul, decat echipajul de politie, acum 5 ore si jumatate, m-a intrebat daca e lovita masina, a plecat…”

cami

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial