3 mai 2024

Razie fulger în Găeşti şi Mătăsaru! Peste ce nereguli au dat poliţiştii!

www.mariusbuga.ro_images_banif3Acțiune a polițiștilor de la Găești

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești și cei de la Secția nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a actelor de comerț ilicit, precum și pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație.

Polițiștii au oprit pentru control 124 de autovehicule, au verificat 143 de persoane, au aplicat 113 sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.405 lei și au reținut un permis de conducere.

Din totalul amenzilor, 106 au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație, 5 pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice prevăzute de Legea 61/1991 și două la alte acte normative.

Totodată, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, care transporta 400 de kilograme de porumb, pentru care nu deținea documente justificative de proveniență.

S-a procedat la sancționarea contravențională a bărbatului în conformitate cu Legea 12/1190 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, iar cerealele au fost confiscate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial