2 mai 2024

Razie de urgență, în Moreni, Pucioasa și Fieni!

www.mariusbuga.ro_images_mpolRazii ale poliţiştilor dâmboviţeni, în Moreni, Pucioasa şi Fieni

 

Poliţiştii dâmboviţeni, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au organizat pe raza oraşelor Moreni, Pucioasa şi Fieni acţiuni pentru creşterea climatului de siguranţă civică, diminuarea fenomenului infracţional, precum şi pentru respectarea legislaţiei rutiere.

 

În cadrul acţiunilor, au fost aplicate 106 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 22 900 de lei.

 

În urma neregulilor descoperite, poliţiştii au procedat la ridicarea în vederea confiscării a 480 de ţigarete şi 5 metri cubi de material lemnos, pentru care nu    s-au putut prezenta documente justificative de provenienţă.

 

Totodată, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa l-au depistat pe numitul D.C., din municipiul Târgovişte, conducând un autoturism pe raza localităţii Priboiu cu o viteză peste limita legală admisă pe sectorul respectiv de drum.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicule de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial