17 mai 2024
Doi dâmboviţeni au fost condamnaţi la închisoare, unul pentru infracţiuni la volan, altul pentru trafic de droguri de mare risc

Doi dâmboviţeni au fost condamnaţi la închisoare, unul pentru infracţiuni la volan, altul pentru trafic de droguri de mare risc

Mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, puse în aplicare de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis de Judecătoria Răcari, pe numele unui bărbat din Lungulețu.

Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de un an, opt luni și douăzeci de zile de închisoare pentru comiterea unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, împreună cu polițiști de la Secția nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru, au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative emis de Tribunalul Dâmbovița, pe numele unui bărbat de 32 de ani din Costeștii din Vale.

Cel în cauză a fost condamnat la executarea a trei ani și zece luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Cei doi bărbați au fost depuși în Penitenciarul Mărgineni.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial