27 aprilie 2024
Un bărbat susţine că a fost bătut şi umilit în sediul poliţiei din Titu! “Mi-a zis, bai, cioara dracului, ia pune-te tu-n genunchi, tu eşti şmecher?!

Un bărbat susţine că a fost bătut şi umilit în sediul poliţiei din Titu! “Mi-a zis, bai, cioara dracului, ia pune-te tu-n genunchi, tu eşti şmecher?!

polt7Acuzații grave le sunt aduse unor polițiști din județul Dâmbovița.

polt2Un bărbat de 50 de ani susține că a fost bătut de agenți chiar în secția de poliție, unde a ajuns după ce a distrus un aparat de jocuri de noroc dintr-un local.

Individul povestește că a fost umilit și lovit în repetate rânduri, însă oamenii legii spun că au fost nevoiți să intervină în forță.

Superiorii polițiștilor au început o anchetă în acest caz pentru a stabili cum s-a petrecut totul.

polt5Robert Perca, reclamant: “Nu se poate, n-am opus rezistenţă, n-am făcut nimic!”

polt3Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a răbufnit după ce, spune el, a pierdut aproape patru mii de lei într-un local din Titu, judeţul Dâmboviţa. Omul a distrus un aparat de jocuri de noroc, iar poliţiştii au fost chemaţi la fața locului.

Robert Perca: “Mi-a zis, bai, cioara dracului, ia pune-te, tu-n genunchi, tu eşti şmecher?! Nu pot să stau în genunchi, faceţi-vă datoria, intra-adevar am spart un aparat, am dat un pumn… a, nu vrei să stai în genunchi? Te facem să stai în genunchi. Şi m-a omorât…”

poltLa secţia de poliţie, unde a fost dus bărbatul, au ajuns în scurt timp şi rudele lui.

polt6Soţia reclamantului: “L-au luat de pe drum, l-au omorât, de la aparate până în maşină. L-a luat în sediul poliţiei.”

Nora reclamantului: “L-am găsit în genunchi, în poliţie, am înţeles că l-a bătut, i-a dat în ficat.”

Oamenii legii susţin însă ca individul ar fi opus rezistenţă în momentul în care au vrut să îl ducă la secţie, motiv pentru care au folosit forța.

polt4Între timp, reclamantul a fost transportat cu ambulanţa la spital, unde a primit îngrijiri medicale, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru distrugere.

polt1Totodată, în cauză a fost deschis şi un dosar penal pentru purtare abuzivă, iar superiorii poliţiştilor verifica modul în care au intervenit agenţii.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial