10 mai 2024

Razie a poliţiştilor în Târgovişte!

jaft4Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi cei de la secţiile de poliţie rurale din arondare au desfăşurat o razie pe aria de competenţă, pe linia depistării şi sancţionării faptelor antisociale.

Astfel, poliţiştii au aplicat 83 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.350 de lei şi au confiscat bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată, în cuantum de 2.320 de lei.

Din totalul sancţiunilor, 7 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice prevăzute de Legea 61/1991, 14 pentru nerespectarea Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, 3 la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi 3 conform Legii 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol.

De asemenea, 63 de participanţi la traficul rutier au fost amendaţi pentru abaterile comise.

Exemple:

În urma controlului efectuat la o societate comercială din Târgovişte, poliţiştii au descoperit 54 de kilograme de legume şi fructe expuse spre comercializare, pentru care administratorul societăţii nu deţinea documente justificative de provenienţă.

S-a procedat la sancţionarea contravenţională a agentului economic în conformitate cu Legea 12/1990, bunurile descoperite fiind ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii au sancţionat contravenţional o femeie pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991, după ce a fost depistată în timp ce atrăgea persoane în vederea practicării de raporturi sexuale cu scopul obţinerii de foloase materiale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial