20 aprilie 2024

De ce ai văzut atâția polițiști pe străzile din Târgoviște!

viold5Razie a poliţiştilor din Târgovişte

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi cei de la secţiile de poliţie rurală din arondare au desfăşurat o razie pe teritoriul de competenţă, pentru asigurarea climatului de legalitate a mediului de afaceri, precum și pentru depistarea şi sancţionarea faptelor antisociale.

Astfel, în cadrul celor 7 filtre instituite, poliţiştii au verificat 494 de persoane și au controlat 13 societăți comerciale și 394 de autovehicule.

În urma neregulilor descoperite, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier, au fost aplicate 291 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 42.195 de lei și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor, 26 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice prevăzute de Legea 61/1991, 13 pentru nerespectarea Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite și 234 pentru abaterile comise de participanții la trafic.

De asemenea, au fost confiscate bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată, în valoare de 975 de lei.

Exemplu :

Un tânăr de 25 de ani este cercetat de polițiști după ce a fost depistat conducând un autoturism pe raza municipiului Târgoviște, deși avea o alcoolemie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial