20 aprilie 2024

Răzbunare sângeroasă, la Târgoviște! Două grupări rivale s-au bătut în stradă!

hotpa4Răzbunare sângeroasă, la Târgoviște! Doi oameni au rămas internați în spital, iar nouă indivizi au fost reținuți, aseară, după un scandal monstru în stradă.

Se pare că totul a pornit din cauza unei fete. Bărbații s-au luat la ceartă la o sală de forță, pe Calea Domnească, iar apoi au continuat scandalul în cartierul Prepeleac.

Polițiștii au ajuns în număr mare la fața locului, iar cei implicați în altercație au fost duși la audieri.

“În urma conflictului spontan, petrecut pe raza municipiului Târgovişte, poliţiştii au dispus reţinerea a nouă persoane

În cursul serii de 21 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi că pe strada Oltului are loc un conflict între mai mulţi cetăţeni.

O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit că în urma unui conflict spontan, mai multe persoane şi-au aplicat reciproc lovituri cu obiecte contondente şi ascuţit-înţepătoare.

Două persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au procedat la reţinerea a nouă persoane implicate în altercaţie, urmând ca astăzi, 22 iulie a.c., să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe”, se arată într-un comunicat de presă remis de Biroul de presă al Poliției Dâmbovița.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial