29 martie 2024

Exclusivitate! Braniştea: Ce suflet au avut nemernicii ăştia? Au furat până şi CERTIFICATUL DE DECES!

motobr“Comuna Branistea, raiul spargatorilor!
 
Cu ceva timp in urma, un tanar a murit coducandu-si motocicleta pe raza com. Branistea, langa Titu. Este vorba de P.S.
 
La circa trei saptamani dupa tragicul eveniment, casa parintilor sai a fost Sparta ,autorii au furat bijuterii si chiar certificatul de deces al tanrului decedat.
De parca nu ar fi fost de ajuns, hotii au spart, dupa o saptamana de la spargerea locuintei ,si privatizarea familiei.
 
Dincolo de valoarea bunurilor sustrase, sunt profund indignat de aroganta hotilor care, intentionat, sau nu, au vrut sa intineze memoria tanarului care a parasit in mod tragic familia.
Daca ar fi un fapt singular as fi trecut peste cele petrecute, dar in ultima perioada alte zeci de spargeri de locuinta au ramas nerezolvate de catre politistii locali.
 
Este de notorietate faptul ca un hot tupeist a creat un climat de nesiguranta publica pe raza localitatii si isi permite sa fure ziua in amiaza mare si sa-si vanda marfa furata tot pe raza comunei.
Este vorba de asa zisul “Meciu”, un tanar certat cu legea, care si-a crescut faima prin lovirea fostului sef de post si care, fara teama de autoritati, taie si spanzura dupa bunul sau plac.
 
Plin de “relatii “ in lumea hotilor marunti, nederanjat de d-nii politisti locali, cel in cauza a inceput sa spuna cetatenilor sa-si lege cainii pentru ca nu mai poate sa fure.
 
– Ce asteptati, domnilor politisti?  Vreti ca hotii sa va sparga si postul de politie si sa va fure condica de prezenta?
 
D.D   
Va urma”
 
 
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial