25 aprilie 2024
Război între primarul şi viceprimarul din Moreni: “Am sperat că tinerețea dumneavoastră ar putea reprezenta un plus, dar se pare că reprezintă doar arivism și ciocoism”

Război între primarul şi viceprimarul din Moreni: “Am sperat că tinerețea dumneavoastră ar putea reprezenta un plus, dar se pare că reprezintă doar arivism și ciocoism”

“Cine eşti tu cu adevărat, domnule Bejan Răzvan?

Cred că a venit momentul să spunem. Să facem asta despre tine, dar și despre susținătorii și acoliții tăi.

Până acum, mizând pe faptul că nu reacționez la tertipuri, manipulări și demagogii, v-ați permis să spuneți despre mine orice lucruri fantastice, care v-au trecut prin minte.

A trecut aproape un an de la alegerile locale, când ați făcut cea mai mizerabilă campanie posibilă. După validarea alegerilor v-am acordat tot creditul posibil și am făcut tot ce era omenește să conlucrăm pentru binele orașului. Martor imi este Dumnezeu și toți cei ce cunosc situația.

Știind că locuitorii orașului Moreni sunt în majoritatea lor covârșitoare, oameni harnici, oameni cu bun simț și oameni care știu să facă distincția între cineva care preferă să fie om de acțiune și diverse vulpi care salivând la struguri sunt în stare de orice pentru atingerea obiectivelor meschine și îndeplinirea propriilor interese financiare, am preferat să tac.

Am încercat să vă aduc la masa dialogului, să vă explic și să vă învăț cum se face administrația, cum și ce avem nevoie pentru binele orașului nostru.Recunosc că m-am înșelat. M-am înșelat crezând că ați avea cea mai mică fărâmă de bune intenții, m-am înșelat și când am crezut că ați putea avea cea mai mică urmă de capacitate administrativă.

Și cum să nu mă înșel, în bunele mele intenții față de dumneavoastră, când nu doar că refuzați orice dialog sau conlucrare, dar nu vă îndepliniți nici măcar obligațiile legale, de serviciu, care vă revin prin fișa postului și pentru care sunteți plătit din banii contribuabililor?Haideți să spunem cu ce v-ați ocupat dumneavoastră, domnule Bejan, în ultimul an, în calitate de viceprimar al municipiului Moreni!!!

Nici nu se uscase bine cernela pe numirea dumneavoastră, când ați început să vă faceți poze, peste tot pe unde era o lucrare pe raza municipiului. Ați încercat să vă asumați în nume propriu tot ce s-a făcut bun în acest oraș, deși reprezenta munca îndelungată a unei întregi echipe de oameni din care nu ați făcut niciodată parte.

Dacă se plomba o groapă, dacă se asfalta un drum, dacă se inaugura un obiectiv de investiții, dacă se întreprindea o acțiune socială, sau orice altceva, ca un lup singuratic mergeați, fotografiați și postați pe pagina personală de Facebook, ca și cum ați fi avut singurul merit pentru acele lucruri. De fapt nu aveați nici măcar cel mai mic merit. Ați încercat chiar să vă asumați și distribuirea de apă către populație ce s-a făcut zilele trecute. Penibil!!!

Nu m-a deranjat acest aspect, deoarece am sperat că veți înțelege faptul că e necesar să ne unim toți forțele pentru orașul nostru ( al dumneavostră mai puțin, căci sunteți din Brașov ). Dar, iar repet, m-am înșelat amarnic.Orașul nostru nu este un oraș bogat sau un oraș care să aibă vreo poziție privilegiată.

Din acest motiv, în el locuiesc extrem de multe familii cu mari probleme sociale dar și de sănătate. Pe unii ca ei avem datoria să îi ajutăm și să îi sprijinim. O datorie care este și legală și morală. Multora dintre ei le promiteți ajutor. Însă, doar le promiteți. De ce nu le spuneți adevărul? De ce nu le spuneți ce urmăriți de fapt?

Sunteți foarte preocupat de plata chiriilor din imobilele proprietatea Primăriei, adică fix din acele locuințe, majoritatea fără condiții foarte bune de trai, în care trăiesc oameni necăjiți. Este foarte bine să încercăm să optimizăm încasarea chiriilor. Dar asta nu înseamnă că trebuie să aruncăm oamenii în stradă.Știți ce mi se pare în neregulă total?

Că dumneavoastră care aveți o firmă ce are datorii neplătite față de statul român, în valoare de 40 de miliarde de lei vechi, vreți să evacuăm în pragul iernii niște oameni care nu au după ce bea apă. Cât de meschin și demagog puteți să fiți? Sau, cumva, această furibundă dorință a dumneavoastră de a evacua nevoiașii în pragul iernii este legată de interese imobiliare?

Promiteți asociațiilor de locatari că veți repara subsolurile și acoperișurile blocurilor. Toți vrem asta și căutăm soluții. Dar promisiunile dumneavoastră sunt total fără acoperire. Ar fi trebuit să știți că în momentul de față legislația nu ne permite să le realizăm. Ce propuneți concret, fundamentat și documentat? Sau singurul lucru pe care îl puteți propune este o nouă cheltuială pentru un referendum care, sperați dumneavostră, vă va ajuta să dispuneți discreționar de banii oamenilor? Căci la asta mă faceți să mă gândesc. Și nu doar pe mine.

Ați încercat să vă impuneți o conducere apropiată la PSM ( Prestări servicii Moreni ). Dar oamenii pe care i-ați propus, umăr la umăr cu domnul Băicoianu, nu au avut nici măcar capacitatea să treacă examenul. Din acel moment ați luat foc. V-ați văzut ,,șansa,, cum vi se scurge printre degete?Avem o mână de oameni la PSM, pentru că atât ne putem permite. Dar acei oameni muncesc din greu, deși sunt insuficienți.

Domnule Bejan Răzvan, aveți o fișă a postului care v-a fost înmânată. De ce nu vă îndepliniți atribuțiile de serviciu, care sunt cu totul altele decât jocurile de imagine personală pe care le încercați? Vă plângeți și vă scuzați permanent că nu sunteți lăsat. Ce nu sunteți lăsat, în condițiile în care refuzați să vă îndepliniți sarcinile de serviciu?

Atribuțiile dumneavostră nu sunt facultative. Ele sunt prin lege și prin dispoziția de numire pe care ați primit-o!!!Știu că vă place boxul. Dar nu mai accept să fiu sacul dumneavostră și să vă las să faceți tot ce vreți pentru a vă îndeplini scopurile personale dar și pentru a vă masca totala incapacitate administrativă.Cetățenii acestui oraș merită și trebuie să știe adevărul. Tocmai de aceea, voi face două lucruri.

Voi prezenta tuturor lista cu toate proiectele noastre, cu tot ce s-a realizat, cu tot ceea ce este în curs de realizare și cu toate proiectele la care lucrăm acum pentru dezvoltarea orașului. Și, voi mai prezenta și altceva: lista cu atribuțiile dumneavostră pe care refuzați cu obstinență să vi le îndepliniți.

Domnule Bejan Răzvan, nu ați avut nici o propunere constructivă, nici o idee fezabilă. Am sperat că tinerețea dumneavoastră ar putea reprezenta un plus, dar se pare că reprezintă doar arivism și ciocoism. Din păcate!!!”, spune Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial