23 aprilie 2024
Primarul din Găeşti demontează, cu dovezi clare, acuzaţiile ce i se aduc

Primarul din Găeşti demontează, cu dovezi clare, acuzaţiile ce i se aduc

Webp.net-resizeimage“Dragi gaesteni, am crezut ca lupta politica in Campania electorala se va da intre ideei, intre programe, intre ce a realizat actualul primar, ce si-a propus pentru viitor si cu ce vin contracandidatii. As fi dorit sa nu intru in polemica cu nimeni, dar in ultimile zile constat ca reprezentantii PSD incearca sa va intocsice cu minciuni si mizerii. Le voi demonta cu usurinta si va voi prezenta pe cei care vin din nou in fata dumneavostra sa-i votati, o lista plina de oameni declarati in conflict de interese de ANI, altii cercetati ANI, traseisti politici notorii si imbogatiti de pe urma afacerilor cu Primaria orasului Gaesti. Sunt consilieri care timp de 4 ani de zile nu au initiat nici un proiect de hotarare, nu au votat niciodata bugetul orasului, indiferenta lor din consiliul local, afectand bugetul local cu suma de 340.000lei.

1. Claudiu Cezar Popescu, cu certficat de REVOLUTIONAR, ca doar a trecut prin gloante in gaesti 1989, oportunist si traseist politic PSD-PDL-PSD, in functie de interese, cel cu blocul de locuinte din fosta piata a orasului, vine si va spune ca va corup prin cumpararea si amplasarea de banci. Oameni buni, aceste banci s-au cumparat dealungul anului, sunt amplasate cateva zeci in incinta Scolii Gimnaziale Serban Cioculescu, in zona de blocuri, in parcuri si in cartierele marginase ale orasului, respectiv in Cartierul Vaideasca si Arsuri. Acestea au fost puse pe domeniul public la solicitarea dumneavostra, care mi-ati spus ca este foarte departe centru orasului, respetiv parcurile si este nevoie sa va mai odihniti. Deasemenea ma acuza ca amenajez trotuare pe strada Avram Iancu, unde citez,,Poate trec doua vaci pe zi,, si in cartierul Mov, care fiind acesta?!

2. Costea Fanut, ati observat ca in ultima perioada si-a gasit veleitati de actor si intr-un filmulet, ne prezinta 3 ruine ale orasului, fosta regie a tutunului, scoala nr.2 si un bloc al SC MAIRON. Sa le luam pe rand, Regia tutunului, monument istoric, in prezent proprietate privata. Cautand in arhiva vremii, am descoperit ca aceasta cradire se demola cu buldo escavatorul baiatului lui Claudiu Cezar Popescu-Gazeta Dambovitei, 30.noiembrie 2011. Scoala nr.2, am avut o cerere de la o persoana fizica, care solicita sediul scolii nr.2 pentru al transforma intr-o gradinita privata. In data de 29.08.2016 am venit in fata consiliului local cu un proiect de hotarare si le-am explicat ca primaria nu are fondurile necesare pentru conservarea si paza acestei cladiri care se va deteriora in continuare si mai rau. Consilierii PNL au votat pentru, PSD si ALDE au votat impotriva, scoala ramanand la fel. Cea de a treia cladire este un camin al firmei SC MAIRON, proprietate privata.
Domnul Costea Fanut pe vremea fostului primar PSD, s-a gandit sa o puna de o afacere cu primaria prin vanzarea de telefoane. A fost descoperit de Agentia Nationala pentru Integritate, declarat in conflict de interese, s-a judecat cu agentia, a pierdut procesul si mandatul de consilier. Acelasi domn Costea Fanut, este proprietarul terasei din parcul central al orasului, concesionata la primaria Gaesti pe 35 ani, cu o clauza in care daca in anul 2035 primarul din aceea vreme nu il someaza cu 10 zile mai devreme pentru renegocierea contractului, acesta se prelungeste automat cu inca 35 ani. Am aflat ca cei care aveti spatii comerciale inchiriate prin oras, de 10-30-50mp, platiti chirie de sute sau peste 1000 euro pe luna, fac pariu ca nu ghiciti cat plateste domnul Fane pe 1230 mp in buricul targului. Nu stiti, nu va mai fierb si va spun, exorbitanta suma de 380 lei pe luna, Tot domnul Fanut stiti ca a transforat fostul cinematograf al orasului in discoteca. Pentru a avea acces la discoteca a inchiriat tot de la primaria Gaesti un teren in suprafata de 66mp, pe o perioada de 49 ani pentru care plateste incredibila suma de 130 lei pe luna. Vedeti ce dulci au fost afacerile cu primaria Gaesti?
3. Georgeta Dinca, notar public si consilier local Gaesti, ca si colegul Fanel in prezent este cercetata de Agentia Nationala de Integritate, pentru conflict de interese deoarece in calitate de notar a incheiat 10 contracte cu Primaria Orasului Gaesti.
4. Socoteanu Aurelian, traseist politic PNL-independent-ALDE-PSD. Sa va spuna public daca are cunostinta de reparatia scenei de la casa de cultura si foisorul de la Centrul de zi pentru persoane varsnice. Cred ca si acum il dor buricele de la degete de la ciocan si cuie.
5. Voinescu Cristian, finul lui nasu, adica finul de cununie al fostului primar PSD. Fiind majoritari in consiliul local, noi consilierii PNL, in fiecare an in bugetul local alocam suma de 400.000 lei pentru cumpararea unui buldo escavator, ne-am intrebat de ce timp de 3 ani de zile nu s-a intamplat acest lucru. La preluarea mandatului de primar avand acces la documente am descoperit ca domnul Voinescu Cristian, prin interpusi-o doamna din Picior de munte, a incheiat un contract de prestari servicii- Inchiriere Buldo escavator cu Nasu, afacerea ridicanduse la cateva sute de mii de lei. PSD pe lista de consilieri l-a adaugat si pe fratele lui.
6. Condovici Marius, traseist politic PNL-PND-ALDE-PSD, nu mai are nevoie de prezentare.
Tot aud pe domnul Cezar ca toate investitiile pe care le vedeti in oras sunt proiectele fostului primar, Dumnezeu sa-l odihneasca! Oameni buni, va spun cu toata responsabilitatea ca la preluarea mandatului nu am gasit nici un proiect, lucru pe care il demonstrez cu documente. In data de 3 iunie 2014, noi consilierii locali PNL, majoritari, am convocat consiliul local in sedinta extraordinara avand mai multe proiecte pe ordinea de zi, respectiv premierea cluburilor sportive din oras si un proiect privind construirea,,Complexului Sportiv al Tineretului,, in suprafata de 30.000 mp ce include Sala de sport, Bazin de inot, terenuri de sport in aer liber pentru practicarea tenisului de camp, volei, hambal baschet, proiect initiat de colegul nostru Aurel Bojin. Sedinta a avut loc pe data de 6 iunie 2014, am intrat in sedinta, am votat toate aceste proiecte, iar in data de 18 iunie 2014, fostul primar ataca la institutia prefectului aceste hotarari, considerandule ilegale. Stiti foarte bine ca in 2018 a inceput construirea bazinului de inot si a fost finalizat in 2020. In sedinta consiliului local din data de 6 martie 2017, am propus consiliului local 4 proiecte prin PNDL. Cresa, Gradinita, Scoala Radu cel Mare si Liceul Iordache Golescu. S-au votat primele 3 proiecte iar cand s-a trecut la vot pentru Liceul Iordache Golescu, colega noastra Doamna director Dinca Ioana, s-a abtinut la vot fiind in conflict de interese si atunci domnul Costea spune ca nu va vota acest proiect de hotarare intrucat este nefinantabil. Rezultatul votului a fost 8 la 8 si nu a putut fi depus, pierzanduse astfel 1 milion de euro. Dupa cum ati observat, Cresa si Gradinita au fost finalizate iar proiectul de la Scoala Radu cel Mare este in curs de executie.
La final vreu sa transmit un mesaj domnului Claudiu Cezar Popescu – domnule Popescu te-ai intalnit cu mine in parcul central al orasului si ai spus sa fac cinste, ca l-ati desemnat ca si candidat pe Socoteanu Aurelian. Am zambit si am raspuns ca satisfactia ar fi mai mare daca ai candida tu! Iata ca voita mi s-a implinit! Vezi sa nu constati duminica seara ca te-ai luptat pentru locul 3. Cu siguranta luni, 28 septembrie te vei reintoarce la AFIR unde vei continua sa acorzi subventii pentru dovleci si servisuri auto.
Dragii mei gaesteni, dupa cum vedeti sunt aceeasi oameni care vor sa se reintoarca la primarie, sa acapareze iar orasul, sunt sigur ca nu vor reusi, pentru ca noi suntem multi, iar ei din ce in ce mai putini! Va astept cu drag la vot, va astept sa-mi fiti aproape, sa votati si lista cu noii consilieri ai Partidului National Liberal, fara ei nu voi putea duce la capat proiectele de dezvoltare.
Dumnezeu sa ne ajute la toti!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial