30 aprilie 2024
RÂURI DE LACRIMI: Cătălin Ionuţ Ene, condus pe ultimul drum

RÂURI DE LACRIMI: Cătălin Ionuţ Ene, condus pe ultimul drum

“Pentru visele pe care mi le-as fi putut implini si nu le-am implinit…

Pentru tot ce stiu si nu stiu ca am gresit, pe tine, Doamne, care esti mila si iubirea infinita, te rog iarta-ma si imbraca-ma cu nesfarsita ta iubire si lumina…”

Asa scria Catalin inainte sa se stinga din viata.

Au curs rauri de lacrimi, astazi, la Gaesti. Catalin Ene, studentul eminent care a fost gasit inecat in Raul Dambovita, a fost condus pe ultimul drum.

L-au plans parintii, fratele, fostii colegi si dascali, dar si toti ceilalti care l-au cunoscut si au primit de fiecare data cate o vorba buna si ajutor de tanarul plecat prea curand la cer…

“Ne rugam pentru odihna adormitului robului lui Dumnezeu – Catalin Ionut, nespovedit, neimpartasit fara lumnare, ca Domnul Dumnezeu sa aseze sufletul sau unde dreptii sai se odihnesc…”, se rugau preotii.

“Este cea mai grea, este o zi de doliu pentru noi, cuvintele sunt… Mare durere…”, plangea Florin Stoica, fosta profesoara a lui Catalin.

“Ce a facut el acum, saracutul, el intra in pamant si au ramas parintii nenorociti si cu fratele lui…

Eu cred ca e nedescrisa aceasta suferinta, e fara margini, fara limita, mama…”, spunea si Ioana Serban, matusa lui Catalin.

Cortegiul funenrar a oprit in si fata Colegiului Vladimir Streinu, unde dascalii si elevii si-au luat ramas bun de la Catalin…

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial