mar. oct. 22nd, 2024

Răsturnare de situație în cazul cântăreței acuzată că ar fi învârtit pe degete 3 bărbați.

Femeia face dezvăluiri în exclusivitate pentru targovistenews.ro și spune că, în realitate, ea este victima individului care o acuză că l-ar fi înșelat și păgubit: ”A început să mă șantajeze, să mă amenințe, mi-a făcut conturi false!”

”În luna august 2021, l-am cunoscut pe acest individ la un eveniment unde eu am cântat. Câteva zile mai târziu mi-a trimis cerere de prietenie pe Facebook, cerere pe care eu i-am acceptat-o. Părea o persoana de treabă, glumeață.

Ne-am intersectat în Mall Dâmbovița de câteva ori, fiind la cumpărături cu copii, iar el singur sau cu prieteni. Acesta mi-a spus că nu știe ce înseamnă dragostea părinților, fiindcă părinți lui s-au despărțit și a fost crescut de o bunică. Mi-a spus o poveste care m-a impresionat. Apoi mi-a spus că el este singur pe lume, că nu mai știe ce înseamnă să mănânci mâncare gătită.

Între noi s-a creat o relație de prietenie ok, râdeam, glumeam. Nu dădea semne că mai târziu avea să înceapă coșmarul…

I-am povestit anumite lucruri din viață mea, i-am povestit prin ce am trecut cu copilul meu, cum am luptat, cât am alergat și câtă lume s-a unit sa facă posibilă operația copilului meu!

Când l-am cunoscut, copilul meu era deja operat, era bine, nu cum a spus el!

M-a rugat frumos să îi gătesc, că își dorea foarte mult să mănânce ceva gătit în casă.

Am mers la el unde locuia, cu copii. Acesta se împrietenise cu ei, le oferea cadouri, dulciuri, bani.

L- am ajutat cu ce am putut, curățenie, mâncare, spălat. I-am spus după vreo două săptămâni de când l-am cunoscut că încă sunt căsătorită, dar îmi doresc să divorțez, situația dintre mine și tatăl copilului meu fiind una deja tensionată.

Acest individ mi-a spus că mă iubește, că s-a îndrăgostit de mine. A căutat să fie amabil atât cu mine cât și cu copii oferindu-ne cadouri. Spunea tot timpul că așa se simte el bine!

Câteva săptămâni mai târziu, undeva prin luna noiembrie, am găsit pe Facebook un cont fals cu numele și poza mea, cont făcut de el. La început acesta a negat că ar fi mâna lui, dar pe urmă a recunoscut că a făcut cont fals că sa vadă el ce treabă are lumea care reacționează la postările mele cu mine!

Menționez faptul că am fost un om sociabil cu toată lumea, deoarece situația copilului meu m-a împins! Tot timpul primeam mesaje și eram întrebată despre starea de sănătate a micuțului meu. Tot timpul am fost un om sociabil, deschis…

Multe persoane îmi scriau că să mă contacteze pentru diverse evenimente. Am căutat să mă îndepărtez de acest individ pentru că am simțit că ceva nu este ok…. Însă acesta și a dat seama și a început să mă amenințe, sa mă șantajeze că îl va contacta pe soț ( deși suntem despărțiți, nu am reușit să divorțez), a făcut conturi false peste conturi false că sa atragă atenția.

Știa că dacă aflu că a făcut cont îl voi căuta și îl voi ruga sa se oprească”, ne-a mărturisit artista.

”Mi-a fost teamă să vorbesc nimeni nu ar fi înțeles prin ce trec! În luna februarie 2022, acesta a plecat în Anglia, am crezut că în sfârșit am scăpat de el, am scăpat de stres și teroare…

Însă coșmarul avea să înceapă după plecarea lui. Acesta a văzut că nu îi scriu, nu îl sun, nu îl caut sub nici o forma, și a început să facă cont fals cu numele și poza mea, atât pe Facebook cât și pe TIK TOK. De fiecare data i-am cerut să înceteze cu prostiile astea. El a considerat că prin aceste metode mă ține langa el cu forța.

În vara anului trecut, acesta a revenit în țară, am vorbit personal cu el, l-am întrebat de ce face toate astea, cu ce îl ajută… Mereu mi-a spus că iubește ochii mei, că nu poate trăi fără ei, chiar daca eu nu îl iubesc, mă iubește el.. Tot timpul apela la santaje emoționale.

Mereu dădea copiilor bănuți că sa și cumpere câte ceva, nimeni nu l-a obligat, spunea că este plăcerea lui! În luna septembrie 2022 acesta a plecat înapoi în Anglia. Înainte să plece i-am explicat că nu este ok ce face, mi-a promis că nu o să mai facă conturi false și nu o să mai deranjeze pe nimeni.

A observat răcirea mea față de el si a început din nou cu conturi false, mesaje către prietenii mei de pe Facebook.

De asemenea, am rugat un prieten să mă ajute sa scap de el, l-am rugat să pretindă că este iubitul meu, crezând că mă va lăsa în pace! Însă nu a fost așa, a început teroarea…

Nu era zi de la Dumnezeu să nu trimită mesaje cu înjurături, amenințari, șantaje… Nu era zi de la Dumnezeu să nu mă anunțe prieteni de pe Facebook sau TIK TOK că există conturi false cu numele și poza mea.

A încercat să mă denigreze în diverse moduri, crezând că așa îmi captează atenția și că îl voi căuta.

În luna decembrie 2022, am apelat la domnul avocat Adrian Cuculiș pentru a-i cere ajutorul!

Domnul avocat alături de domnișoara avocat au formulat plângerea penală împotriva acestui nebun.

Am trimis petiții online către poliția Capitalei, am depus plângere la Poliția Orașului Titu.

În tot acest timp, acesta nu s-a oprit din a face conturi false și a șantaja…

Polițiști din Titu au încercat să i-a legătura cu el însă fără succes. Deoarece am fost amenințată cu moartea, avocați mei au cerut eliberarea unui ordin de protecție în regim de urgenta!

În luna iulie, acesta a revenit în țară cu scopul de a mă caută și a vorbi cu mine!

În tot acest timp am ținut legătura cu organele poliției Titu și de fiecare dată le-am oferit informațiile necesare!

Locuiesc in Găești din luna februarie, de asemenea am depus plângere și la politia din Găești.

Acest individ este suspect în dosar deschis pe numele lui… Șantaj, amenințare, hărțuire, fals informatic. Legea o să și spună cuvântul!”, ne-a mai precizat artista.