4 mai 2024
Bucurie, simplitate, omenie și recunoștință, la Ziua orașului Răcari

Bucurie, simplitate, omenie și recunoștință, la Ziua orașului Răcari

Bucurie, simplitate, omenie și recunoștință – așa s-ar putea rezuma, pe scurt, Ziua orașului Răcari, sărbătorită astăzi.

Într-o atmosferă prietenească, Marius Caravețeanu, primarul orașului Răcari, alături de echipa sa, au premiat cei mai buni oameni din localitate, pentru aportul adus tuturor, prin activitatea pe care o desfășoară.

Răcari este un bun exemplu de AȘA, DA! pentru orice administrație – dascălii merită și trebuie să fie apreciați.

”Doamnelor educator, învătător si domnule profesor…TĂNASE MIHAELA, SCĂUNAȘU OANA ISSABEL si CIOBANU CRISTIAN GEORGE! Dorim să vă aducem sincere cuvinte de apreciere pentru efortul imens și răbdarea pe care le investiți în educația elevilor noștri.

Semințele de bunătate și noblețe pe care le sădiți neobosit în fiecare zi, indiferent de vremurile pe care le traversăm, au șansa să găsească un teren fertil și să înflorească în viitor în oameni competenți, cu minți înțelepte și realizări remarcabile.

Recunoștința și respectul generațiilor tinere, ale căror priviri au fost îndrumate de lumina ochilor dumneavoastră, nu vor întârzia să se facă simțite, iar societatea ar trebui să vă ofere aprecierea și admirația pe deplin meritată”, spune Marius – Florin Caravețeanu, primarul orașului Răcari.

Iar cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie au primit felicitări, diplome și premii din partea administrației locale. ”În cinstea unei jumătăți de secol de iubire și împreună, am sărbătorit cu bucurie și admirație frumoasa lor călătorie de 50 de ani de căsătorie. O viață întreagă de râsete, îmbrățișări și momente prețioase. Fie ca viitorul să continue să vă aducă împreună bucurii și clipe minunate. Sincere felicitări!”, a transmis edilul șef.

De asemenea, tot la Ziua orașului Răcari, Doinița și Ionuț Dolănescu au strălucit într-un spectacol remarcabil. ”Cu talentul lor desăvârșit, au transmis emoție și bucurie în inimile noastre, creând o amintire de neuitat. Un moment frumos în care muzica a unit sufletele noastre într-un spectacol memorabil. Magia muzicii a fost amplificată și de prezența specială a micuței Daria, care a încântat inimile noastre cu vocea ei minunată”, a mai spus primarul Marius Caravețeanu.

La mulți ani, Răcari! La mulți ani, tuturor oamenilor din Răcari!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial