28 aprilie 2024
“Stupoare şi revoltă: Decizia NEDREAPTĂ de excludere a deputatului Popescu din PDL!”

“Stupoare şi revoltă: Decizia NEDREAPTĂ de excludere a deputatului Popescu din PDL!”

Stimati prieteni,

Am aflat cu stupoare si revolta despre decizia nedreapta a BPN al PDL de a –l exclude din partid pe deputatul Florin Aurelian Popescu.

Aceasta noua actiune a conducerii democrat-liberale arata cat de jos (si josnica) a ajuns prestatia politica a acestei grupari, care mai are totusi tupeul sa pretinda ca reprezinta varful de lance al opozitiei romanesti.

Faptul ca domnul Blaga da satisfactie unui grup de oportunisti PDL din judetul nostru – care nu sunt in stare sa faca niciun fel de opozitie reala USL-ului, dar sunt abili in a tese intrigi si a orchestra scandaluri penibile in propria curte – este si el inca o dovada a lipsei de anvergura politica a sa, daca nu, mai grav, a complicitatii sale cu structurile actuale ale puterii USL-iste.

Excludera lui Popescu chiar in ziua cand se implineste un an de putere USL-ista seamana putin cu un sacrificiu, facut insa pentru satisfacerea suplimentara a adversarului politic care a invins coplesitor in decembrie 2012.

Pentru ca si atunci, in conditiile dezastrului PDL la alegerile parlamentare, el a obtinut la vot printre cele mai bune rezultate din btara. Dupa parerea mea, Florin Popescu nu are ce regreta si nicidecum de sa plece capul in fata acestei masuri abuzive.

El a preluat conducerea unui PDL Dambovita care nu depasise niciodata 7% din voturile alegatorilor din judet si a reusit ca in 2008 sa-l aduca in pozitia de castigator politic pe toate planurile: consilii locale, consililiul judetean, majoritatea primarilor, alegerile parlamentare.

Pentru prima data dupa 1989, puterea absoluta a PSD in Dambovita a fost pur si simplu pulverizata. In cei patru ani care au urmat, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean, Florin Popescu a initiat si derulat numeroase proiecte pentru dezvoltarea localitatilor, pentru modernizarea infrastructurii rutiere, pentru protectia mediului, pentru cresterea nivelului de trai al oamenilor.

In judetul cu cel mai scazut grad de urbanizare din tara, el a reusit, impreuna cu primarii majoritatii localitatilor, sa le aduca locuitorilor apa curenta, asfalt la poarta, canalizare, iluminat stradal, sistem centralizat de colectare a deseurilor, scoli reabilitate, autobuze scolare, baze sportive pentru tineri.

Observam si astazi cum conducerea judeteana actuala nu mai pridideste sa taie cu mandrie panglici de inaugurare la finalizarea unor proiecte initiate si finantate in mandatul lui Florin Popescu.

Mie si cred ca tuturor celor care, la fel ca si mine, il cunosc bine pe Florin Popescu, ne este clar ca el se va alatura curand unui nou proiect politic al dreptei, pentru ca are potentialul, tineretea, capacitatea, viziunea si mai ales inteligenta de a-l sustine.

Imi afirm disponibilitatea de a lucre impreuna si in aceasta noua echipa a sa, pentru ca stiu ca are vocatia constructiei, eficientei si reusitei.

Conf. univ. dr. Iulian BREZEANU

cooordonator judetean al Fundatiei Miscarea Populara

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial