2 mai 2024
EXCLUSIV! Declaraţia deputatului Florin Popescu după ce a aflat că a fost EXCLUS din partid!

EXCLUSIV! Declaraţia deputatului Florin Popescu după ce a aflat că a fost EXCLUS din partid!

“În loc să facă o acţiune prin care să marcheze un an de zile de la preluarea puterii de USL, au găsit de cuviinţă să propună excluderea mea!

Asta după ce m-au demis din funcţia de preşedinte de organizaţie şi de şef de colegiu, pentru că nu am acceptat blaturile pe care PDL le face cu PSD.

Sunt acuzat că sunt prea apropiat principiilor preşedintelui Traian Băsescu.

Un lucru e cert – voi continua să fiu alături de toţi primarii PDL din judeţ”, ne-a declarat în exclusivitate deputatul Florin Popescu.

Cabinetul parlamentar al deputatului Popescu a remis şi un comunicat de presă pe care îl redăm integral:

“Excluderea mea din PDL reprezintă o dovadă clară a poziției actualei echipe de conducere, care promovează interesele unui grup restrâns din partid și care, pentru a-și atinge scopurile, sacrifică partidul și pune sub semnul întrebării viitorul politic al acestuia.

Ca unul dintre cei care au semnat Protocolul de Înființare al Alianței D.A., alături de Traian Băsescu și Theodor Stolojan, semnatar al actului de naștere al PDL alături de Theodor Stolojan și Emil Boc, am crezut că principalul criteriu de selecție internă este performanța.

Timp de șase ani, cât am fost președinte al PDL Dâmbovița, am demonstrat ce poate face o echipă de oameni adevărați, conduși de un președinte devotat principiilor și idealurilor sale. În tot acest timp, PDL Dâmbovița a avut rezultate mult mai bune comparativ cu media la nivel național a partidului, chiar și în nefastul an electoral 2012.

Decizia de excludere, asumată astăzi de BPN, este profund nedreaptă, câtă vreme cei asemenea mie, care au muncit pentru partid și au făcut din PDL principala forță politică a țării, au fost marginalizați – excluși chiar – și înlocuiți cu indivizi obedienți, ale căror performanțe electorale sunt cel mult modeste (7-8%).

În ceea ce mă privește, voi rămâne fidel principiilor mele și parteneriatului cu președintele României, domnul Traian Băsescu. Cred în continuare, cu tărie, că doar prin construcția unui puternic partid de centru-dreapta, care să se bată în mod real cu USL, putem salva democrația românească. Din păcate, observ că PDL a devenit incapabil de a-și asuma acest rol, Vasile Blaga fiind mai degrabă un campion al blaturilor cu USL.

Mulțumesc echipei PDL Dâmbovița pentru susținerea constantă și pentru rezultatele pe care le-am obținut împreună, în cei șase ani cât am fost președintele organizației. Mulțumesc tuturor celor 38 primari PDL din Dâmbovița, care mi-au acordat sprijinul lor.

Îi voi respecta în continuare pe cei care fac performanță – deși, din păcate, politica promovată de actualul BPN este de înlăturare a oamenilor care au muncit pentru PDL. Chiar dacă au reuşit să excludă un om incomod pentru gruparea din jurul lui Vasile Blaga, actuala conducere are, totuşi, o mare problemă: militanţii PDL nu vor accepta la nesfârşit să fie conduşi de mediocri, semianalfabeţi şi falsificatori ai alegerilor interne.

DEPUTAT

Lect. univ. dr. Florin Aurelian POPESCU”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial