2 mai 2024
“Mai mulţi lideri USL dâmboviţeni au instigat la revoltă membrii şi simpatizanţii”

“Mai mulţi lideri USL dâmboviţeni au instigat la revoltă membrii şi simpatizanţii”

COMUNICAT DE PRESĂ

PDL Dâmboviţa semnalează fapte deosebit de grave petrecute, în această seară, în Piaţa Tricolorului din Târgovişte, în faţa sediului Prefecturii şi în centrul oraşului Găeşti, fapte generate, din păcate, de oameni politici iresponsabili!

Profitând de starea de fapt din capitală, unde, la acest moment, are loc un miting în faţa Palatului Cotroceni, mai mulţi lideri USL dâmboviţeni au instigat la revoltă membrii şi simpatizanţii, cu scopul deplasării lor spre Bucureşti. Acţiunea a fost orchestrată de liderul PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu şi senatorul PSD Adrian Ţuţuianu. Aceştia au trimis mesaje în teritoriu prin care instigă populaţia la revoltă. Lor li s-au alăturat şi alţi membri social – democraţi printre care consilierul municipal Teodor Vasiliu şi Dorinel Staicu, purtător de cuvânt al PSD Târgovişte.

PDL Dâmboviţa trage un semnal de alarmă asupra consecinţelor pe care le poate avea acest gen de comportament lipsit de orice judecată dreaptă şi, mai mult decât atât, se delimitează ferm de acţiuni care nu pot naşte decât acte de vandalism şi violenţă.

Totodată, PDL Dâmboviţa face apel la liderii USL din plan local să dea dovadă de responsabilitate şi să nu-şi uite rolul de persoane publice puse în slujba oamenilor, nu în slujba manipulării prin metode ordinare, la limita legalităţii.

Biroul de presă al PDL Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial