25 aprilie 2024
“În Dâmboviţa, toate drumurile judeţene sunt deszăpezite, iar circulaţia se desfăşoară în condiţii normale”

“În Dâmboviţa, toate drumurile judeţene sunt deszăpezite, iar circulaţia se desfăşoară în condiţii normale”

Consiliul Judeţean Dâmboviţa (CJD) informează participanţii la trafic că, în prezent, se circulă normal, în condiţii de iarnă, pe toate drumurile judeţului. Nu sunt sectoare de drum închise. Mai mult decât atât, pe majoritatea tronsoanelor, suprafaţa părţii carosabile este degajată de zăpadă şi se acţionează cu predilecţie cu material antiderapant pentru combaterea lunecuşului.

Inclusiv pe drumul judeţean 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera se circulă normal, în condiţii de iarnă. Precizăm că accesul spre munte se poate face cu orice autovehicul echipat corespunzător pentru acest sezon.

De asemenea, aducem în atenţie celor care doresc să meargă către munte că, pe acest traseu, sunt mai multe utilaje pregătite să intervină, atât pentru deszăpezire, în cazul depunerii unor cantităţi de zăpadă în exces, cât şi pentru împrăştierea de material antiderapant.

Nu în ultimul rând, privitor la ruta spre munte, menţionăm că, la nivelul Direcţiei Tehnice şi al Societăţii proprii de Drumuri şi Poduri a CJD, prin intermediul căreia sunt asigurate serviciile de deszăpezire şi combaterea lunecuşului, se ţine în permanenţă legătura cu Serviciul Salvamont, Jandarmeria şi Poliţia din Padina, dar şi cu agenţii economici din zonă, pentru monitorizarea căii de acces, astfel încât, dacă situaţia o impune, să se intervină prompt.

Biroul de presă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial