4 mai 2024
ISU Dâmboviţa, băgat în alertă de ger!

ISU Dâmboviţa, băgat în alertă de ger!

În ultimele 24 de ore echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• Ieri – la ora 11:16 şi astăzi – la ora 00:18, pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au fost solicitaţi pe strada Revoluţiei şi pe B-dul Independenţei din mun.Târgovişte pentru a transporta două persoane supraponderale de la apartamentele lor la ambulanţă;

• Ieri – 30 ianuarie, pompierii de la Detaşamentul Găeşti au intervenit la două arderi necontrolate, la o locuinţă din comuna Dragodana şi la o locuinţă din oraşul Găeşti, unde a ars funinginea din interiorul coşurilor de fum;

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 23 de solicitări. Echipajele SMURD au intervenit astfel: SMURD Târgoviște la 9(nouă) solicitări, SMURD Titu la 4(patru) solicitări, SMURD Moreni la 3(trei) solicitări, SMURD Pucioasa la 3(trei) solicitări şi SMURD Găeşti la 4(patru) solicitări. Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, afecţiuni respiratorii, hipotermie și dureri lombare, renale şi abdominale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate. În această perioadă extrem de geroasă, echipaje de la cele 11 subunităţi de intervenţie ale I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa verifică în spaţiile publice (gări, autogări, s.a.) existenţa persoanelor fără adăpost sau cu probleme deosebite pentru a fi conduse şi cazate în spaţiile special amenajate în acest sens.

De asemenea toate echipajele de intervenţie şi cele SMURD care se deplasează spre locul intervenţiei şi înapoi la subunităţi urmăresc pe tot traseul existenţa unor astfel de persoane care au nevoie de ajutor.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial